Markem

Producent van in productielijnen in te bouwen merk- en codeersystemen met toebehoren voor het bedrukken en coderen van verpakkingen.

Weesp, Noord-Holland, Nederland

Over Markem

De missie van Markem continental Europe B.V. is zorgen voor de juiste oplossing: door vernieuwing biedt zij haar klanten unieke en waardevolle oplossingen die voldoen aan hun eisen. Markem's missie is de industrie te voorzien van de juiste middelen om producten te coderen en te markeren door middel van vernieuwende markeer apparatuur, software, gebruiksartikelen en diensten.

MARKEM Corporation maakt sedert 1911 in productielijnen in te bouwen merk- en codeersystemen met toebehoren voor het bedrukken en coderen van verpakkingen. De machines worden o.a. gebruikt in de voedingsmiddelen-, elektronica-, automobiel- en farmaceutische industrie. Met haar ruim 1400 medewerkers en fabrieken in de V.S., Engeland en Japan, heeft MARKEM vestigingen in 16 landen en agenten in nog eens 40 landen.

Doordat MARKEM CE bv zich uitsluitend wijdt aan Sales & Service kan zij zich specifiek richten op de wensen van haar klanten. Onze medewerkers van de technische dienst, verkoop en de helpdesk worden internationaal opgeleid en worden van iedere technische ontwikkeling op de hoogte gehouden, zodat niet alléén onze producten maar ook onze service en relatie tot de klant van zeer hoge kwaliteit zijn.

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741