Meclean

Meclean Nederland BV is producent van professionele reinigingsapparatuur zoals: Hogedrukreinigers, Veegmachines, Schrobmachines en Stofzuigers.

Terneuzen, Zeeland, Nederland

Over Meclean

Kies bewust, Kies Meclean...

De focus op het produceren en leveren van professionele reinigingsapparatuur gecombineerd met een scherpe prijs en een 24-uurs service heeft ons gemaakt wat we zijn: Het betere alternatief voor betrouwbare reinigingsapparatuur.

Dealer in de buurt?
Kijk op onze website voor de dichtstbijzijnde dealers.

Garantie & Service
Fabrieksgarantie tot 36 maanden, service binnen 24 uur via servicepunten in heel Nederland en België.

Hogedrukreiniging
Meclean levert verrijdbare/draagbare hogedrukreinigers, stationaire systemen en produceert hogedrukunits (Trailerpacks) met verbrandingsmotor (al dan niet ingebouwd in een aanhangwagen of bedrijfsauto).

Vegen
De nieuwe "Buster" veeg-zuigmachines met TRS techniek leveren een absoluut unieke veegprestatie.
In tegenstelling tot conventionele veeg-zuigmachines veegt een "Buster" veegmachine zonder moeite: frisdrankblikjes, verpakkingsmateriaal, stenen, zwerfvuil, houtafval, stof, zand, enz...
Vraag een gratis demonstratie aan.

Vloerreiniging
Meclean biedt u een gebalanceerd programma vloerreiningsapparatuur voor kleine en grote oppervlakken: schrob-zuigmachines, (1-schijf) schrobmachines, en (1-schijf) boenmachines.
Vraag een gratis demonstratie aan.

Stof & Alleszuigers
De krachtige "Silent-Line" Alleszuigers van meclean zijn geschikt voor : microstof, (chemische) vloeistoffen, zand, zaagsel, vuilwater, enz...

Nieuws in de schijnwerpers voor Meclean

.C-CTU-2709238772