Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Gamma krimpfolie

Gamma krimpfolie (M.J. Maillis )

Product van het bedrijf M.J. Maillis

Gamma krimpfolie (M.J. Maillis )

Product van het bedrijf M.J. Maillis

Co-extrusie hoogglans LLDPE voor handmatige, semi-handmatige en volledig automatische machines.

De stretchfolie van M.J. Maillis is co-extrusie hoogglans LLDPE stretchfolie voor handmatige, semi-handmatige en volledig automatische machines, uitgerust met verschillende soorten pre-stretch remsystemen.
De folie beschikt over een optimale weerstand tegen perforatie, kracht, elasticiteit, verschuiving en grip op een zijde voor betere prestaties.

M.J. Maillis biedt een volledig gamma van hoogglans stretch films, ontworpen om te worden gebruikt in elke toepassing en behoefte. Onze folies zijn ontwikkeld met het oog op het minimaliseren van de kosten voor verpakkingen, met behoud van een hoog niveau van veiligheid en verpakking.
Ons assortiment van folies, van eenvoudig folie voor manueel gebruik tot folie voor hoge prestaties, met de hoogste weerstand tegen perforatie en 280% van de pre-stretch capaciteit, verzekert de veiligheid en bescherming van uw producten voor de laagste kosten per pallet.

Bedrijfsgegevens M.J. Maillis

M.J. Maillis

Fabriceert banden van polipropyleen en gespecialiseerd in de distributie van stalen, polyester en polipropyleen banden.

Polinyà, Barcelona, Spanje

.P-CTU-275949445-275949446