Movexx

Ontwikkelt en produceert elektrische handtrekkers in verschillende varianten, waarmee diverse soorten karren en transportwagens van 1000 tot 6000 kg verplaatst kunnen worden.

Veenendaal, Utrecht, Nederland

Over Movexx

Het was nog steeds een lastige en ergonomisch onverantwoorde klus. Het verplaatsen van winkelwagens, ziekenhuisbedden, industriekarren en rolcontainers.

Gelukkig is daar nu verandering in gekomen met de komst van de Movexx elektrische trekkers. Compacte, uiterst gebruiksvriendelijke electrotrekkers waarmee rolcontainers en andere rollende karren heel eenvoudig en zonder lichamelijke belasting van de ene naar de andere plek gebracht kunnen worden.

Door elektrotrekkers in te zetten voorkomt u overbelasting van uw medewerkers en kunt u de efficiëntie tegelijk fors verhogen.

De electrotrekkers zijn zeer geschikt voor gebruik in verschillende sectoren zoals de bloemenhandel, voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, algemene industrie, ziekenhuizen, vliegvelden, retail, groothandel enz.

Movexx Elektrotrekkers worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland, en zijn reeds te verkrijgen in 18 verschillende landen wereldwijd. Bezoek onze website voor een volledig overzicht van de Movexx dealers.

Beschikbare documenten

Nieuws in de schijnwerpers voor Movexx

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339