Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

MPPAK
MPPAK

MPPAK

MPPAK

MPPAK ontwikkelt en verkoopt innovatieve, herbruikbare palletboxen. De produktie van een unieke range van de MP Palletboxen vindt al ruim 50 jaar plaats in Nederland. Tevens leveren we maatwerk.

Eindhoven ,Nederland

Over MPPAK

MPPAK ontwikkelt en verkoopt innovatieve, herbruikbare palletboxen. De produktie van een unieke range van onderscheidende MP palletboxen vindt al ruim 50 jaar plaats in Nederland.

Onze inklapbare palletboxen worden ingezet in diverse logistieke toepassingen; van bigbag houders tot retail product displays, van inklapbare bulkcontainer met bulkbox met doseerbaree trechterbodem tot bloembollen exportboxen, van e-waste box tot inloop-palletbox.

Onze uitdaging is om steeds de optimale oplossing te vinden waarmee de concurrentiepositie van onze klant kan worden versterkt, door logistieke- en materials handling processen met onze MPbox te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Robuust, flexibel en kosteneffectief

Onze MP Multibox®, MP Flexbox® en MP Bulkbox® zijn allemaal robuuste MP Boxen met een industriële constructie en zijn ontworpen voor een lange levensduur (>25 jaar) met intensief gebruik (>500 logistieke cycli).

Maatwerk oplossingen

Naast ons standaard assortiment MPboxen, ontwikkelen wij op maat gemaakte logistieke verpakkingsoplossingen.

Op basis van klantwensen en -specificaties komt ons ontwikkelteam met een optimale MP Box oplossing voor uw business. Plus maken wij, indien nodig en gewenst daarnaast een analyse van het logistieke proces waarin de inklapbare palletboxen zullen worden ingezet.

Onze klanten

De MPbox wordt gebruikt in een veeldheid van sectoren, van de chemische industrie, productie bedrijven en de agrarische sector tot de retail- & food distributie, auto-onderdelenlogistiek en e-waste recycling.

Onze inklapbare palletcontainers worden door veel internationale marktleiders, zoals o.a. Philips, Siemens VDO, Toshiba, Flextronix, P&G ASML, Michelin, AvtoVAS en Duracell gebruikt in hun interne- en externe logistiek, opslag en/of onderdelen-logistiek.

Beschikbare documenten

Certificaten:

ispm-15

Nieuws in de schijnwerpers voor MPPAK

.C-CTA-275949523