Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

MSR Multi Services Rolls
MSR Multi Services Rolls

MSR Multi Services Rolls

MSR Multi Services Rolls

De fabrikant van logistieke verpakkingen en transportwagens.

Lisieux, 14, Frankrijk

Over MSR Multi Services Rolls

Met meer dan 20 jaar ervaring in handling en opslag is MSR de specialist in de productie van stalen logistieke verpakkingen op het gebied van massadistributie, voedselverwerking, industrie, wijnbouw en opslag...

Fabrikant van trolleys, trolleys, metalen containers.

Dankzij ons ontwerpbureau ontwerpen en produceren wij alle soorten standaard of op maat gemaakte metalen containers. Van de definitie van de behoeften tot de productie van uw product, elke stap wordt zorgvuldig gevalideerd in overeenstemming met de hoogste kwaliteit.

De verhuur van industriële rollen en containers, een echt alternatief voor de aankoop, voor voorraadcontrole en de garantie van apparatuur altijd in perfecte staat over een korte of lange periode.

Onderhoud en instandhouding: in het kader van respect voor het milieu (vermindering van industrieel afval) en duurzame verwerking van uitrusting, bieden wij onderhoud en herstelling aan van afhandelingsmaterieel op uw site of in onze werkplaatsen.

.C_PDT_CAT-CTA-275949523-5465211911