Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Knikgestuurde smallegangentruck met contragewicht op LPG

Knikgestuurde smallegangentruck met contragewicht op LPG (FLEXI™ GAS)

Product van het bedrijf Narrow Aisle

Knikgestuurde smallegangentruck met contragewicht op LPG (FLEXI™ GAS)

Product van het bedrijf Narrow Aisle

De eerste LPG-truck die kan worden gebruikt in gangen van 1800 mm breed. Laadvermogen: max. 2000 kg. Hefhoogte: max. 8 m.

Werk sneller bij minder ruimte met Flexi GAS!

Flexi GAS is de eerste knikgestuurde LPG-truck die kan worden gebruikt in gangen van 1800 mm (ISO) breed. Met de winnende combinatie van beproefde LPG-aandrijving en het opslagvermogen van de smallegangentruck haalt u meer uit één truck - zowel buiten als binnen.

De Flexi GAS kan uw palletopslag en transport transformeren en de winstgevendheid van uw bedrijf verbeteren.

  • Beproefde knikbesturingstechniek: de Flexi werkt efficiënt in ook de meest beperkte ruimten - binnen en buiten.
  • Schone LPG-aandrijving voor efficiëntie: driewegkatalysator, plus beproefde GM LPG-motor levert vermogen naar behoefte voor maximale efficiëntie.
  • Flexi kantelende mast met duidelijke doorkijk voor veilig en gemakkelijk laden: de uitzonderlijk goede doorkijk en volledige mastkanteling zorgen voor gemakkelijk oppakken van pallets - zelfs over randprofielen van 25 mm!
  • Geweldige tractie - overal: soepele regeling van toerental op basis van gevraagd vermogen! De Flexi GAS heeft een hydrostatische transmissie die zorgt dat hij net zo rijdt en manoeuvreert als de Flexi G4 elektrische truck - en met dezelfde betrouwbare lange levensduur!
  • Onovertroffen prestaties in gangen: de Flexi GAS is de eerste knikgestuurde LPG-smallegangentruck ter wereld die werkt in gangen van 1800 mm.

Snel verwisselbare LPG-fles

De LPG-fles zit in een gemakkelijk laadbare houder voor snel en veilig verwisselen van flessen, zodat de truck altijd direct beschikbaar blijft!

3-wegkatalysator

Een intelligent katalysatorsysteem is als standaard gemonteerd, tezamen met de beproefde geruisloze en laagtoerige motor met Impco LPG-carburateur die zorgt voor schoon, betrouwbaar en veilig gebruik.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Narrow Aisle

Narrow Aisle

Narrow Aisle

Fabrikant van Flexi trucks: effectief ruimtebeheer door veel ruimte te besparen vergeleken met traditionele vorkheftrucks of reachtrucks.

Tipton, West Midlands, Groot-Brittannië

.P-CTA-275949339-275949344