Nassau Indus Deur

Leverancier van geïsoleerde bedrijfsdeuren, volglasdeuren, thermo-deuren, schuifdeuren, brandwerende deuren, snelloopdeuren etc.

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

Over Nassau Indus Deur

Nassau Indus Deur B.V. is een samenvoeging van de 2 bedrijven Nassau Deur en Indus Deur. Beide bedrijven zijn al sinds midden jaren 70 actief op het gebied van deuren voor de industriële markt en in 2000 zijn de krachten gebundeld. Onze bedrijfsdeuren kunnen door de diverse inbouwtypes op vrijwel iedere plaats worden toegepast.

De in Denemarken en Nederland geproduceerde deuren worden vanuit Oosterhout in Brabant gedistribueerd waarna de uitvoering van montage en service door onze monteurs vanuit geheel Nederland (ca 70 personen) plaatsvindt.

Service
Naast ontwikkeling, productie en montage verzorgt Nassau Indus Deur BV ook reparatie en onderhoud aan alle merken bedrijfsdeuren. Hiervoor kan indien gewenst een onderhoudscontract worden afgesloten.

Visie
Nassau Door a/s behoort tot de grootste deurfabrikanten in "The European Door Market" en wil daar in de toekomst bij blijven behoren. Met 600 medewerkers is Nassau Indus Deur in meer dan 24 landen binnen Europa actief. De continuïteit van de onderneming is gebaseerd op een zorgvuldige afweging van de belangen van klanten, medewerkers en aandeelhouders.

De strategie voor de komende jaren is gericht op versterken van marktposities door het concentreren op activiteiten waarin het bedrijf leidende posities kan behouden, versterken of uitbouwen. Met een eigen researchafdeling loopt Nassau door voorop in nieuwe ontwikkelingen en bedenkt oplossingen die beantwoorden aan de werkelijke behoeften van de klant. Het is de overtuiging van Nassau Indus Deur BV dat hun superieure producten en service de toekomst voor het bedrijf veilig stellen.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166