DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Laatste persberichten

Event Packaging Innovations, georganiseerd door Easyfairs, krijgt een nieuwe verpakking

13/09/2017, Utrecht - Event Packaging Innovations van Easyfairs vindt op 10, 11 en 12 april 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met verpakkingsbeurs Empack. Tijdens dit evenement staat de toegevoegde waarde van verpakkingsinnovatie centraal.

Qimarox investeert in groei en in duurzaamheid

31/07/2017, Harderwijk - Qimarox heeft het hoofdkantoor in Harderwijk aanzienlijk uitgebreid. Volgens operations manager Jaco Hooijer was de uitbreiding noodzakelijk met het oog op de toekomst. WWij blijven groeien. Uit de hele wereld stijgt de vraag naar onze producten."

Verbreed uw kennis op Empack & Packaging Innovations Mechelen, georganiseerd door Easyfairs

27/07/2017, Nekkerhal, Brussels-North - Empack & Packaging Innovations, het innovatieve dubbelevent voor de Belgische verpakkingbranche dat plaats vindt op 11 & 12 oktober, is een knowledge forum en community event waar u als insider niet afwezig kan blijven.

Automated Packaging Systems zoekt technisch talent in Nederland

11/05/2017, Zaventem - Het gaat goed met Automated Packaging Systems. De specialist in flexibele verpakkingsoplossingen groeit. Om die groei te bestendigen, zoekt men een nieuwe technisch medewerker voor de buitendienst op de Nederlandse markt.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud, gunstig in aanschaf. Qimarox introduceert verbeterde standaard OEM-rekhoesmachine.

11/05/2017, Harderwijk - Wat nieuw is aan de rekhoesmachine is het gepatenteerde concept waarbij de spanarmen, die de rekhoes over de producten aanbrengen, onafhankelijk functioneren in losstaande geleidingspalen.

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt

01/05/2017, Rijen - Sinds april 2017 heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotineprincipe aangepast en verbeterd.

Logi Label presenteert nieuwste Afinia L301 kleuren printer op de Empack Den Bosch 2017

02/03/2017, Hendrik-Ido-Ambacht - Logi Label introduceert de complete range van nieuwe kleurenprinters.

Lift Quality lanceert nieuw product: echografie heffer

20/02/2017, Raamsdonksveer - Na het succes van de dialyse heffer brengt Lift Quality in opdracht van VieCuri Medisch Centrum in Venlo een echografie heffer op de markt. De heffer brengt echoapparatuur ergonomisch op werkhoogte.

Leverbetrouwbaarheid cruciaal voor snelle oplevering materiaal handling systemen

31/01/2017, Harderwijk - Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan doorlooptijden van projecten. Qimarox speelt daarop in met een uitgekiend productontwerp en productieproces dat garant staat voor korte doorlooptijden.

Met tilhulp producten van Lift Quality vermindert u verzuim en beroepsziekten

24/01/2017, Raamsdonksveer - Fysieke belasting is naast werkstress de belangrijkste oorzaak van verzuim en beroepsziekten. 42% van alle Nederlandse werknemers doet fysiek belastend werk.

Qimarox vervoert meer met nieuwe BE-combinatie

08/12/2016, Harderwijk - Qimarox heeft een nieuwe BE-combinatie voor het transport van onderdelen aangeschaft.

Slim doosopzetten in krappe verpakkingsomgevingen

06/12/2016, Cuijk - Lantech introduceert haar nieuwe Inline doosopzetter, ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte.

Qimarox introduceert standaard O.E.M.- ringwikkelaar met hoge capaciteit

20/10/2016, Harderwijk - Met deze veelzijdige ringwikkelaar kunnen tot 100 pallets per uur stabiel en desgewenst stofdicht of waterdicht in folie worden gewikkeld.

Jungheinrich stapt in ruimtesystemen

05/09/2016, Alphen aan den Rijn - Exclusief partnerschap met fabrikant Kleusberg : Prefab ruimtes voor kantoren, kleedruimtes en control rooms. Jungheinrich als enige in staat om distributiecentra van A tot Z te realiseren. Meerdere verdiepingen zonder kostbare draagconstructie.

Hoe worden kunststof pallets getest?

01/09/2016, Veghel - Om kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets te kunnen leveren, vinden er tijdens en na de productie een aantal testen plaats. In dit artikel leggen we uit welke tests een kunststof pallet bij ons ondergaat.

De nieuwe standaard in heavy pallets

01/09/2016, Veghel - Q-Pall introduceert de eerste uit de nieuwe HEAVY pallet serie. Volledig in lijn met de recent geïntroduceerde, blinkt ook deze pallet weer uit in stabiliteit, statische en dynamische belasting, belasting in stellingen en duurzaamheid.

Productbescherming met Airpouch van Automated Packaging Systems

01/09/2016, Zaventem - Betrouwbare en veilige levering is allerhoogste goed voor Holland Pharma

Jungheinrich - Instaplijn palletwagens en stapelaars voor MKB

26/08/2016, Alphen aan den Rijn - Het A-merk Jungheinrich introduceert een scherp geprijsde lijn palletwagens en stapelaars, speciaal gericht op het MKB. De machines hebben de vertrouwde Jungheinrich kwaliteit en gebruiksgemak, en dat tegen een voordelige prijs.

Record Industrie B.V. wordt onderdeel van Jeka

22/04/2016, Nijmegen - Record Industrie B.V., producent van metaalwaren en specialist in precisie stanswerk uit Velp, is per 1 januari j.l. door overname van een meerderheid van de aandelen deel geworden van Jeka Beheer B.V.

Jungheinrich digitaliseert magazijnbeheer van het MKB

22/04/2016, Alphen aan den Rijn - Jungheinrich komt met instap WMS-software.