DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Laatste persberichten

MPPAK op "FachPack 2018" in Neurenberg

05/09/2018, Neurenberg - MPPAK nodigt u graag uit op hun stand op de FachPack 2018 in Neurenberg van 25-27 september.

Qimarox vereenvoudigt integratie met hulp van PackML-richtlijnen

03/09/2018, Harderwijk - Qimarox adopteert de PackML-richtlijnen voor integratie van machines in productie- en verpakkingslijnen. Dat betekent dat de componenten van Qimarox voortaan nog eenvoudiger te integreren, bedienen en onderhouden zijn.

No-Nail Boxes: het belang van een goede relatie met de klant

21/03/2018, Wiltz - Consumptiepatronen veranderen in de loop der tijd. Wanneer een klant vandaag de dag contact opneemt met een bedrijf, heeft hij de website al bezocht en weet hij al wat hij wil.

Wereldprimeur: Jungheinrich onthult eerste reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu

13/03/2018, Alphen aan den Rijn - Jungheinrich onthult vanochtend de ETV 216i: ’s werelds eerste reachtruck met een geïntegreerde lithium-ion accu. De toonaangevende fabrikant heeft de voordelen van de lithium-ion techniek gebruikt om een revolutionaire machine te ontwikkelen.

Slagvaardig ondernemen met Kärcher Financial Solutions

14/02/2018, Made - De economische voorspoed is voor veel ondernemers hét signaal om te investeren. Reinigingsspecialist Kärcher springt hier in Nederland op in met een eigen leaselabel: Kärcher Financial Solutions.

Toyota Material Handling levert trucks voor nieuw distributiecentrum FrieslandCampina

14/02/2018, Ede - Toyota Material Handling levert 17 nieuwe trucks aan Althuisius Opslag, dat de distributie van FrieslandCampina in Meppel verzorgt. Naast het kostenplaatje blijken een betrouwbare, continue inzetbaarheid en de bewezen service doorslaggevend.

Nieuw instapmodel zitveegmachine vervolledigt het Kärcher-assortiment: compact, wendbaar en comfortabel

07/02/2018, Made - De accu-aangedreven KM 85/50 R is het nieuwe instapmodel van Kärcher in het assortiment zitveegmachines.

Jungheinrich zet in Venray eerste bestaande locatie om

06/02/2018, Alphen aan den Rijn - CEVA Logistics stapt over op lithium-ion magazijntrucks van Jungheinrich

Logi Label presenteert de nieuwe Afinia L901 inkjet kleuren printer

05/02/2018, Hendrik Ido Ambacht - Afinia Label, een fabrikant en distributeur van industriële apparatuur voor het afdrukken en afwerken van kleurenetiketten, heeft de L901 digitale kleuren etiketten printer uitgebracht, aangedreven door de Sirius-printengine van Memjet.

NSK Europe kiest voor A-Safe

17/01/2018, Tilburg - Het Europese distributiecentrum van de rollager producent NSK (Tilburg) is opgeleverd in 2017. Het bedrijf heeft gekozen voor de oplossingen van A-Safe om de veiligheid in het centrum te waarborgen.

Empack & Packaging Innovations, Easyfair: eén groot verpakkingsfeest

23/10/2017, Antwerpen - De Nekkerhal barstte op 11 & 12 oktober bijna letterlijk uit z’n voegen. Een uniek dubbelevent, meer dan 185 bedrijven en 3.600 bezoekers zorgden ervoor dat Empack & Packaging Innovations een groot verpakkingsfeest werd.

Toyota Material Handling preferred supplier Agro Merchants Group

18/10/2017, Ede - Dit geldt voor alle Europese vestigingen van Agro Merchants Group. Naast het leveren van de gehele vloot van reach-, pallet- en heftrucks, staan gezamenlijke initiatieven op het gebied van productiviteit en vlootmanagement centraal.

Event Packaging Innovations, georganiseerd door Easyfairs, krijgt een nieuwe verpakking

13/09/2017, Utrecht - Event Packaging Innovations van Easyfairs vindt op 10, 11 en 12 april 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met verpakkingsbeurs Empack. Tijdens dit evenement staat de toegevoegde waarde van verpakkingsinnovatie centraal.

Qimarox investeert in groei en in duurzaamheid

31/07/2017, Harderwijk - Qimarox heeft het hoofdkantoor in Harderwijk aanzienlijk uitgebreid. Volgens operations manager Jaco Hooijer was de uitbreiding noodzakelijk met het oog op de toekomst. Wij blijven groeien. Uit de hele wereld stijgt de vraag naar onze producten."

Verbreed uw kennis op Empack & Packaging Innovations Mechelen, georganiseerd door Easyfairs

27/07/2017, Nekkerhal, Brussels-North - Empack & Packaging Innovations, het innovatieve dubbelevent voor de Belgische verpakkingbranche dat plaats vindt op 11 & 12 oktober, is een knowledge forum en community event waar u als insider niet afwezig kan blijven.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud, gunstig in aanschaf. Qimarox introduceert verbeterde standaard OEM-rekhoesmachine.

11/05/2017, Harderwijk - Wat nieuw is aan de rekhoesmachine is het gepatenteerde concept waarbij de spanarmen, die de rekhoes over de producten aanbrengen, onafhankelijk functioneren in losstaande geleidingspalen.

Automated Packaging Systems zoekt technisch talent in Nederland

11/05/2017, Zaventem - Het gaat goed met Automated Packaging Systems. De specialist in flexibele verpakkingsoplossingen groeit. Om die groei te bestendigen, zoekt men een nieuwe technisch medewerker voor de buitendienst op de Nederlandse markt.

Haagh Protection brengt 2 verbeterde versies doorlaatinrichting op de markt

01/05/2017, Rijen - Sinds april 2017 heeft Haagh Protection haar assortiment van Vario-30 doorlaatinrichtingen van het guillotineprincipe aangepast en verbeterd.

Logi Label presenteert nieuwste Afinia L301 kleuren printer op de Empack Den Bosch 2017

02/03/2017, Hendrik-Ido-Ambacht - Logi Label introduceert de complete range van nieuwe kleurenprinters.

Lift Quality lanceert nieuw product: echografie heffer

20/02/2017, Raamsdonksveer - Na het succes van de dialyse heffer brengt Lift Quality in opdracht van VieCuri Medisch Centrum in Venlo een echografie heffer op de markt. De heffer brengt echoapparatuur ergonomisch op werkhoogte.