Nergeco Entrematic

Dé referentie voor snelle, flexibele, isolerende rol en vouwdeuren, aangepast aan elke gebruikssituatie.

Dunières, Haute-Loire, Frankrijk

Over Nergeco Entrematic

Nergeco is een industrieel bedrijf dat mondiaal opereert.

Dé referentie voor snelle, flexibele, isolerende rol en vouwdeuren, aangepast aan elke gebruikssituatie.

Sinds 1981 ontwikkelt, fabriceert, installeert en onderhoudt Nergeco rendement verhogende, flexibele vouw en roldeuren voor toepassingen in de traditionele industrie, in farmaceutische laboratoria, de voedingsmiddelenindustrie, grootwinkelbedrijven, productieprocessen in gekoelde omgevingen, luchthavens, etc.

Na meer dan 30 jaar ervaringen en met een omzet van 30,2 miljoen euro, 151 werknemers in 90 landen blijft Nergeco zorgen voor de succesvolle ontwikkeling van productiviteit verhogende rol en vouwdeuren op wereldniveau.

De snelle buitendeuren van Nergeco worden aan elk gebouw, elke omgeving, en voor openingen tot en met 200m2 aangepast en beschermen, ondanks de continue variërende verkeerstroom tegen kou, warmte, stof en regen. Door het soepele, lichte, reactieve en intelligente scherm kunnen de deuren zich ‘just in time’ veilig openen en sluiten.

Alle Nergeco deuren zijn tevens uitgerust met het nieuwe intelligente scherm, wat er voor zorgt dat de openingstijd bij elke doorgang wordt verminderd en er dus 30% energie kan worden bespaard.

Innovatie en vernieuwing staan centraal bij Nergeco en sinds 1981 wordt 10% van de inkomsten gewijd aan onderzoek om van iedere Nergeco deur een ‘deur naar productiviteit’ te maken.

Aanbevolen bedrijven voor Bouw en civiele werken

.C-CTU-1076210166