Oil&Steel

Europees leider op het gebied van auto- en rupshoogwerkers.

San Cesario sul Panaro, Modena, Italië

Over Oil&Steel

De geboorte
Vanaf de oprichting in 1995, demonstreert Oil&Steel S.p.A. haar buitengewone kwaliteit en talent voor vernieuwing, wat ervoor heeft gezorgd dat in slechts enkele jaren tijd het bedrijf zich heeft gemanifesteerd, niet alleen aan de top van de Italiaanse markt, maar nog belangrijker, aan de Europese top.

“Octopussy” serie
Het bedrijf volgde de evolutie in de markt nauwlettend, en in 1996 zag zij haar inspanningen beloond, toen zij als eerste een serie rupshoogwerkers lanceerde, uitgerust met hydraulisch verlaagbare stabilisatoren, onder de naam “Octupussy”. De enorme compactheid en veelzijdigheid heeft van dit vernieuwende product een bestseller gemaakt, en tot op de dag van vandaag is deze hoogwerker het hoogtepunt van het Oil&Steel productassortiment.

PM Group S.p.a.
Halverwege 2003, werd Oil&Steel overgenomen door het toenmalige Autogru PM S.p.a., (later werd dit omgedoopt tot PM Group S.p.a.), een onderneming die slechts het voorgaande jaar overgenomen werd door de investeringsgroep BS Private Equity, met als doel de eerste Italiaanse groep te creëren voor het werken op hoogte (materiaal en personen).

Oil&Steel vandaag
Vandaag de dag is Oil&Steel S.p.a een dynamisch bedrijf dat voorop loopt in de Europese markt, met een omzet van meer dan 50 miljoen Euro. Als onderdeel van de PM Group S.p.a, is het een van de meest vooraanstaande internationale bedrijven in de hoogwerker sector.

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392