Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Cryogene koeling

Cryogene koeling (Siber System)

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Cryogene koeling (Siber System)

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Een geautomatiseerd cryogeen koelproces voor geïsoleerde rolcontainers die gebruik maken van koolzuurijs of droogijs.

PREMIUM
Geschikt voor bedrijven die 100 of meer geïsoleerde rolcontainers per dag gebruiken.

Voor het Siber System koelsysteem wordt droogijs gebruikt. Deze wordt geproduceerd in een depot op basis van vloeibare CO2, precies zoveel als nodig is. Het injectiestation van het Siber System zorgt voor een geautomatiseerde dosering van de koolzuursneeuw, naar gelang de duur van het transport en de temperatuursomstandigheden. De koolzuursneeuw wordt direct in het depot, dat zich in het bovenste gedeelte van de rolcontainer bevindt, geïnjecteerd, zonder dat daar een bediener bij aan de pas hoeft te komen.

Siber System kan worden uitgerust met verschillende automatiseringsniveaus en tracing. Elk Siber System is voor gebruik aan een uitgebreid onderzoek onderworpen.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Olivo

Olivo
PREMIUM

Olivo

Geïsoleerde containers met autonome koelsystemen voor het transport van levensmiddelen, medische en/of technische producten.

Roche la Molière, Loire, Frankrijk

.P-CTA-275949523-1004787737