Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Geïsoleerde rolcontainer, catering

Geïsoleerde rolcontainer, catering

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Geïsoleerde rolcontainer, catering

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Voor het vervoer van gastromische producten die op bladen of in schalen zijn geplaatst.

PREMIUM
Voor het vervoer van gastronomische producten die op bladen of in schalen zijn geplaatst (Euro 600 x 400, GN-bak of 30 x 18 inches voor de Angelsaksische landen).

Een aparte bak met groeven aan de binnenkant of een roestvrij stalen rek kunnen worden gebruikt voor de plaatsing in de rolcontainer van de verschillende bladen en schalen, zoals die bijvoorbeeld worden gebruikt in de bakkerij. Daarnaast wordt een uitgebreid assortiment aan accessoires ter beschikking gesteld om aan elke gastronomische behoeften te kunnen voldoen.

Er kan gekozen worden tussen verschillende koelsystemen: koelplaten of cryogene koeling.

Olivo adviseert u bij het analyseren van uw behoeften op het gebied van koeling, rekeninghoudend met bijvoorbeeld de duur van het transport, zodat u kunt uitmaken welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Olivo

Olivo
PREMIUM

Olivo

Geïsoleerde containers met autonome koelsystemen voor het transport van levensmiddelen, medische en/of technische producten.

Roche la Molière, Loire, Frankrijk

.P-CTA-275949523-1004787737