Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Geïsoleerde rolcontainer, conventioneel formaat

Geïsoleerde rolcontainer, conventioneel formaat

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Geïsoleerde rolcontainer, conventioneel formaat

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Hetzelfde formaat als een standaard rolcontainer. Een klassieker voor het vervoer van levensmiddelen.

PREMIUM

De afmetingen van deze geïsoleerde rolcontainer komen overeen met de afmetingen van een standaard rolcontainer. Gefabriceerd voor het vervoer van voedingsmiddelen, uitgerust met koelplaten, cryogene of thermische koeling, waardoor een 24 uur of meer constante temperatuur gegarandeerd kan worden.

De half formaat geïsoleerde rolcontainer kan worden uitgerust met metalen schotten, waardoor er in het bovenste gedeelte producten verpakt in kartonnen dozen etc. (zoals fruit, groente…) kunnen worden geplaatst.

Alle rolcontainers voldoen aan de ATP norm (overeenkomst inzake het internationale vervoer van aan bederf onderhevige levensmiddelen en het gebruik van speciale vervoermiddelen bij dit vervoer).

Olivo raadt u aan uw behoeften op het gebied van koeling te analyseren, rekeninghoudend met bijvoorbeeld de duur van het transport, zodat u kunt uitmaken welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Beschikbare documenten

  • Geïsoleerde rolcontainer, conventioneel formaat Downloaden

Bedrijfsgegevens Olivo

Olivo
PREMIUM

Olivo

Geïsoleerde containers met autonome koelsystemen voor het transport van levensmiddelen, medische en/of technische producten.

Roche la Molière, Loire, Frankrijk

.P-CTA-275949523-1004787737