Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Geïsoleerde rolcontainer, palletformaat

Geïsoleerde rolcontainer, palletformaat

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Geïsoleerde rolcontainer, palletformaat

Product van het bedrijf PREMIUM Olivo

Het gehele assortiment heeft een bodem op palletformaat, zodat ze makkelijk in de vrachtwagens geladen kunnen worden.

PREMIUM
De rolcontainers hebben de volgende bodemafmeting: 800 x 1200 mm of 1000 x 1200 mm. Ze zijn in verschillende hoogten verkrijgbaar en in half formaat, zodat de laadruimte van de voertuigen optimaal benut kan worden. Er kan keuze gemaakt worden uit containers met poten of met wielen.

De rolcontainers uit de zwaar geïsoleerde klasse hebben een excellent isolatievermogen en kunnen met verschillende koelsystemen worden uitgerust.

De rolcontainer bestaat geheel uit kunststof (polyethyleen uit één geheel) en komt overeen met de ATP norm (overeenkomst inzake het internationale vervoer van aan bederf onderhevige levensmiddelen en het gebruik van speciale vervoermiddelen bij dit vervoer), alsmede de regels voor het vervoer van technische en farmaceutische producten.

De geïsoleerde rolcontainers in palletformaat zijn onmisbaar in de voedingsmiddelensector.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Olivo

Olivo
PREMIUM

Olivo

Geïsoleerde containers met autonome koelsystemen voor het transport van levensmiddelen, medische en/of technische producten.

Roche la Molière, Loire, Frankrijk

.P-CTA-275949523-1004787737