OMM Lavapavimenti

Reinigingsspecialist. Dankzij haar meer dan 40 jaar ervaring, is in staat geweest een reeks van vloerreinigingsmachines te ontwikkelen die aan alle behoeften van de markt voldoen.

Milaan, Italië

Over OMM Lavapavimenti

Dankzij haar meer dan 40 jaar ervaring, is OMM Lavapavimenti in staat geweest een reeks van vloerreinigingsmachines te ontwikkelen die aan alle behoeften van de markt voldoen, van de particulier tot aan de grote reinigingsbedrijven. Elke fase van het productieproces, van ontwerp tot fabricatie en testen, is er op gericht om vlug te kunnen reageren op de eisen van een snel veranderende markt.

OMM Lavapavimenti heeft een breed aanbod van schrobzuigmachines, van de kleine 350 Minispeed, eenvoudig in bediening en gemakkelijk in het onderhoud, tot de hoge prestatie 1000 Compact opzitmachine. De oppervlakteprestatie varieert van 900 m²/u tot 5500 m²/u. Ons aanbod van veegmachines voorziet in alle mogelijke behoeften, van de kleinere handmatige machines tot de grotere opzitmachines. (elektrisch met batterij of met Honda brandstofmotor).

Al onze modellen volgen dezelfde bedrijfsfilosofie die gericht is op het bieden van een efficiënt product, gemakkelijk in het gebruik en onderhoud. De schrob- en droogmachines en de veegmachines zijn gemaakt van polyethyleen volgens de rotatiegieten-methode, wat plaatsvindt in onze fabriek. De structuren die vervaardigd zijn aan de hand van deze methode beschikken over uitstekende mechanische eigenschappen en een toonaangevend ontwerp.

  • U kunt komen en daar zien we Pulire Fair 2013, 21-23 mei in Verona (Italië).
  • U kunt komen en daar zien we Autopromotec Fair 2013, 22-26 mei in Bologna (Italië).
.C-CTU-2709238772