Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Penninga
Penninga

Penninga

Penninga Technisch Handelsbedrijf B. V.

Al bijna 100 jaar zijn we een vertrouwenspartner van de industrie. De KIPP klemhefboom staat al 60 jaar lang symbool voor ons groot aanbod hoogwaardige bediendelen.

Sulz am Neckar, Baden-Württemberg, Duitsland

Over Penninga

HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij bieden een uitgebreid productspectrum met meer dan 15.000 artikelen.

Ze hebben allemaal één ding gemeen: een betrouwbare werking, duurzaam, en blijvend verkrijgbaar. Dit wordt gegarandeerd door de naam van het traditionele bedrijf KIPP, dat door de eigenaar zelf wordt geleid.

Als fabrikant beschikt HEINRICH KIPP WERK over bijna 100 jaar ontwikkelingservaring. De hoge productiecapaciteit, het grote productaanbod en de efficiënte logistiek bevestigen: Wij zijn de partner die u nodig heeft. De eenvoudige en intuïtieve KIPP LOGICA in catalogussen, CAD-databases en op het internet maakt het vinden van het juiste product nog gemakkelijker. De uitgebreide service van onze klantadviseurs, ingenieurs en technici staat te allen tijde tot uw beschikking. Dit geldt zowel voor standaard producten uit onze uitvoerige catalogus als voor individuele, speciale oplossingen.

Met KIPP speelt u altijd op safe. Met producten waarop u kunt vertrouwen.

.C-CTA-275949651