Logismarket heeft gekozen voor Chili vanwege de sterke groei die het land de afgelopen jaren gekend heeft en dat, volgens de OCDE, goede vooruitzichten heeft wat betreft de stijging in de aankoop van consumptiegoederen in de komende jaren.

Chili is het vierde land in Latijns-Amerika waar Logismarket haar oplossingen aanbiedt.  In Mexico, Argentinië en Brazilië boekt Logismarket sinds medio 2008 goede resultaten, en de fabrikanten en distributeurs van industriële producten / diensten hebben de Industriële Bedrijvengids zeer positief ontvangen.

Ondanks de huidige mondiale economische situatie, contracteren steeds meer bedrijven uit zeer gevarieerde sectoren Logismarket om hun producten te etaleren en te profiteren van de verkoopcontacten die de Bedrijvengids genereert.

Voorlopig presenteert Logismarket.cl de volgende productcategorieën:

Logismarket wereldwijd

Sinds haar oprichting in 2001 is Logismarket niet gestopt met groeien en biedt nu, met Chili, oplossingen aan in 15 landen.

Over Logismarket

Logismarket is de algemene en 100% B2B Industriële Bedrijvengids van naam in Europa en Latijns-Amerika met meer dan 9.000.000* unieke gebruikers, 71.000 geregistreerde producten en 4.300 geregistreerde bedrijven. Logismarket dient als de ontmoetingsplaats voor bedrijven die industriële apparatuur fabriceren en distribueren en bedrijven die een bepaald industrieel product of service nodig hebben.

Logismarket maakt deel uit van de MECALUX Groep, een van 's werelds leiders op het gebied van toonaangevende oplossingen voor opslag.

* Globale gegevens voor 2008