Van 2 t/m 6 mei wordt de industriewereld verenigd op het belangrijkste evenement voor de intralogistiek: CeMAT in Hannover, Duitsland. Tijdens deze beurs zullen de laatste trends en oplossingen in de sector worden getoond, onder het motto "Duurzaamheid in de intralogistiek".

Een greep uit de vertegenwoordigde categorieën: handling en robotica, hefsystemen, logistiek management en software, magazijnsystemen, industriële voertuigen, transportsystemen, order picking en verpakkingssystemen, transport, laadsystemen etc.

CeMAT brengt meer dan 1000 exposanten uit 35 landen bij elkaar op een expositieruimte van maar liefst 80.000 m².

Logismarket zal ook dit jaar weer deelnemen aan dit evenement en verwelkomt haar bezoekers in Hal 12, op Stand C75.

Bezoek onze stand tijdens CeMAT 2011 om te ontdekken hoe u op een eenvoudige, maar effectieve manier uw zichtbaarheid op het internet kunt vergroten en relaties op kunt bouwen met nieuwe zakelijke klanten in de Benelux én daarbuiten.

Logismarket is het grootste industriële B2B webportaal van Europa en Zuid-Amerika. Meer dan 4.500 bedrijven vertrouwen reeds op Logismarket om hun producten en diensten te promoten en zo hun omzet te verhogen.

Maak van de gelegenheid gebruik en maak nu een afspraak met een van onze vertegenwoordigers op de stand. Stuur ons een e-mail met de datum en tijd dat u ons wilt bezoeken, en wij informeren u graag geheel vrijblijvend over onze diensten!