Logismarket breidt haar aanwezigheid uit in Latijns-Amerika met de lancering van de site in Peru.

Met de opening van www.logismarket.pe biedt Logismarket, dé online industriële bedrijvengids, haar diensten aan bedrijven en kopers in 16 landen over de hele wereld: 11 in Europa, 5 in Latijns-Amerika.

Peru is het vijfde Latijns-Amerikaanse land waar Logismarket is gepositioneerd als dé ontmoetingsplaats voor industriële bedrijven met producten in de online catalogus en professionele afnemers op zoek naar kwalitatieve informatie met de mogelijkheid om offertes snel en gemakkelijk aan te vragen.

Aangemoedigd door de uitstekende resultaten van de aangrenzende landen (Brazilië, Chili, Mexico en Argentinië), Logismarket lanceert site gewijd aan de Peruaanse markt: www.logismarket.pe

Met een nieuw ontwerp, is het doel om zo veel mogelijk zichtbaarheid, vindbaarheid en zakelijke kansen te genereren voor Peruaanse bedrijven alsmede multinationals die actief zijn in het land.

Vertegenwoordigde categorieën: van industriële reiniging tot aan verpakkingen.
Vanaf de lancering zal Logismarket Peru 19 industriële categorieën aanbieden: 

 Het Logismarket team zal deze categorieën blijven uitbreiden zodat adverteerders en gebruikers alle nodige informatie vinden.

Logismarket wereldwijd

Logismarket, onderdeel van de Mecalux Groep, genereert 10 miljoen jaarlijkse bezoeken, 35.000 zakelijke aanvragen per maand aan haar adverteerders en heeft 135.000 producten en 11.500 bedrijven gepubliceerd *.

Sinds 2000 heeft Logismarket zich op internationaal niveau uitgebreid en ontwikkelt met vandaag de dag meer dan 16 landen in Europa en Latijns-Amerika: Duitsland, Engeland, Oostenrijk, de Benelux, Brazilië, Chili, Spanje, Frankrijk, Italië, Mexico, Peru, Polen, Portugal, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

 Met de opening van de Colombiaanse site zeer binnenkort, beschikt Logismarket over een  industriële bedrijvengids 17 landen

*gegevens wereldwijd