De Industriële Bedrijvengids Logismarket beleeft snelle en stabiele groei in Argentinië. Fabrikanten en distributeurs van industriële producten / diensten reageerden zeer positief op de Industriële Bedrijvengids. Meer en meer bedrijven uit zeer gevarieerde sectoren contracteren Logismarket om hun producten te etaleren en te profiteren van de verkoopcontacten die de bedrijvengids genereert.

Dus, met minder dan een jaar van aanwezigheid op deze markt en met in het achterhoofd de dynamiek van de Argentijnse weefselindustrie, werd besloten tot uitbreiding van het assortiment van getoonde producten in verband met de opening van een nieuwe categorie voor Gereedschapswerktuigen.

Met deze innovatie beschikt Logismarket.com.ar nu over 10 rubrieken met industriële producten.

Over Logismarket

Logismarket is de Industriële Bedrijvengids van naam in Europa en Latijns Amerika met meer dan 71.000 geregistreerde producten en 4300 geregistreerde bedrijven. Logismarket onderscheidt zich door de kwaliteit van de verkoopcontacten die het genereert en door de complete en technische informatie die het bevat. Logismarket is beschikbaar in drie formaten: online, gedrukt en op CD-Rom en ontvangt meer dan 1.150.000 professionele bezoekers per maand.

Logismarket maakt deel uit van de MECALUX Groep, een van 's werelds leiders op het gebied van toonaangevende oplossingen voor opslag.

http://www.logismarket.nl