Logismarket, de gespecialiseerde bedrijvengids op het gebied van logistiek, opslag, verpakking en industriële uitrusting, met meer dan 4.500 bedrijven en 72.000 producten, grijpt Transport & Logistics 2011 aan om bedrijven kennis te laten maken met het portaal Logismarket.

De bezoeker kan zich laten informeren over de diensten van Logismarket en zich geheel vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefvermelding op het Benelux portaal.

Hoe werkt Logismarket?

Logismarket brengt leveranciers en inkopers bij elkaar via een doelgericht en effectief platform. Door middel van de sterke interne zoekmachine, zeer uitgebreide beschrijvingen van bedrijven en producten, en de positionering op externe zoekmachines, vinden inkopers op Logismarket snel en gemakkelijk waar zij naar op zoek zijn. Inkopers kunnen direct contact opnemen met de leverancier(s) om meer informatie of een offerte aan te vragen aan de hand van een contactformulier. Logismarket genereert meer dan 419.000 aanvragen per jaar en vergroot op deze manier de omzet van haar klanten.

Vermelding

Een vermelding op Logismarket omvat een presentatie van het bedrijf en de aangeboden producten/diensten, met o.a. afbeeldingen, video's, tabellen en persberichten, vermelding in de nieuwsbrief etc.

De producten en diensten worden ondergebracht in de honderden rubrieken die Logismarket tot haar beschikking heeft, zoals bijvoorbeeld vorkheftrucks, bevoorrading, transport & logistieke dienstverleners en management software, bedrijfstakken die ook vertegenwoordigd zijn op Transport & Logistics 2011.

Logismarket op Transport & Logistics 2011

Voor een gratis proefvermelding in de bedrijvengids, bezoek de stand van Logismarket op Transport & Logistics 2011, van 20 t/m 22 september in de Antwerp Expo te Antwerpen. Logismarket is te vinden op stand C1045.

Beschikbare documenten

  • Plattegrond en deelnemerslijst Transport & Logistics 2011 Downloaden