Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Plastic Pallet Plaza
Plastic Pallet Plaza

Plastic Pallet Plaza

Plastic Pallet Plaza

Plastic Pallet Plaza heeft als doelstelling het meest uitgebreide assortiment plastic pallets, bakken en palletboxen aan te bieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Almere, Flevoland, Nederland

Over Plastic Pallet Plaza

Plastic Pallet Plaza is de leverancier met het grootste assortiment aan plastic pallets, bakken en palletboxen, in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Dankzij de grote voorraad plastic ladingdragers kunnen wij op korte termijn leveren. In aanvulling op ons omvangrijke standaard programma bieden wij ook specifieke oplossingen die in samenspraak met de klant ontwikkeld kunnen worden. Door onze jarenlange ervaring en marktkennis weten wij precies waar wij de diverse producten vandaan moeten halen om u de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.

Plastic pallets

Plastic pallets hebben veel voordelen ten opzichte van houten pallets: ze zijn gebruiksvriendelijk, licht van gewicht, rotten en splinteren niet, hebben veel minder kans op schade, vragen minder onderhoud en zijn duurzamer. Bij intensief gebruik gaan ze veel langer mee dan houten pallets en ook hebben ze operationeel lagere kosten.

Op hygiënisch vlak zijn er ook veel voordelen. Een plastic pallet is makkelijk te reinigen en dit maakt het ideaal voor gebruik in de voedingsindustrie. Zeer belangrijk is ook dat plastic pallets bij export niet ISPM-15 behandeld hoeven te worden. Daardoor kan u producten zonder belemmeringen wereldwijd vervoeren. Steeds meer bedrijven verkiezen plastic pallets boven houten pallets omdat ze duurzamer zijn dan de houten variant.

De markt is sterk in ontwikkeling en er zullen nieuwe generaties plastic pallets beschikbaar komen. De pallets worden sterker en tegelijkertijd lichter en zullen voorzien zijn van antislip voorzieningen en andere slimme attributen. Ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en materialen zoals bijvoorbeeld de electrostatic dissipative (ESD) elektrisch geleidende uitvoeringen voor de automotive en elektronische industrie.

Bij de aankoop van een plastic pallet moet u rekening houden met het gebruik en de maximale belasting. Qua belastbaarheid bieden we lichtgewicht exportpallets tot zwaar belastbare varianten aan. Daarnaast kunt u kiezen voor nestelbare varianten, zodat u veel minder opslagruimte kwijt bent en transportvoordelen heeft.

Indien u graag persoonlijk advies ontvangt, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Duurzaamheid

Al onze plastic pallets zijn herbruikbaar en 100% recycleerbaar. Wij willen graag samenwerken met onze klanten om de pallets gedurende de hele levenscyclus te kunnen onderhouden, van productie en reparatie tot het moment van recycling. Informeer daarom ook naar ons terugkoopprogramma. Na afloop van hun levenscyclus worden onze pallets gerecycled om opnieuw grondstoffen te verkrijgen die de basis vormen voor nieuwe plastic pallets. Een zeer groot deel van onze plastic pallets is al vervaardigd uit gerecycled plastic, voornamelijk polypropyleen (PP) en high density polyethyleen (HDPE). Zo kunnen we een duurzame cyclus waarborgen, het milieueffect minimaliseren en bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

Gebruikte plastic pallets

Plastic Pallet Plaza verkoopt ook gebruikte pallets. Onze gebruikte pallets zijn, ondanks enkele mogelijke sporen van gebruik, nog altijd in prima staat. Alle gebruikte pallets worden gecontroleerd op mogelijke schade en grondig gekeurd door onze specialisten. Alleen de goedgekeurde pallets worden aangeboden in onze webshop. Pallets die echt niet meer bruikbaar zijn, worden gerecycled. Wilt u uw gebruikte, plastic pallets verkopen? Kijk dan bij de sectie "inkoop gebruikte pallets".

.C_PDT_CAT-CTA-275949523-275949557