Platform Basket

Een uitgebreid productaanbod voor toepassingen in vele sectoren. Gespecialiseerd in spin, knikarm en telescopische hoogwerkers.

Poviglio, Reggio Emilia, Italië

Over Platform Basket

Platform Basket is opricht door een groep zeer ervaren professionals, die hun gespecialiseerde kennis van productie, hydraulica, ontwerp en hoogwerkers hebben samengebracht in een moderne en dynamische onderneming, die continue in ontwikkeling is.

Er zijn twee fundamentele principes die de onderneming in het bijzonder onderscheiden: toewijding en bereidheid om te luisteren naar haar klanten, voor Platform Basket vormen de klanten het belangrijkste aspect van de onderneming.

Platform Basket is altijd geïnteresseerd in het luisteren naar klanten en in het creëren van een interactieve relatie, om zo de specifieke behoeften van de klanten volledig te begrijpen en in deze te voorzien.

Platform Basket biedt een uitgebreid productaanbod voor toepassingen in vele sectoren, en is voornamelijk gespecialiseerd in drie types hoogwerkers: spin, knikarm en telescopische hoogwerkers voor gebruik tijdens constructie maar ook binnen met behulp van een elektrische aandrijving.

De machines worden gekenmerkt door veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak, bovendien zijn ze compact en bevinden ze zich in een proces van continue ontwikkeling.

Het doel van Platform Basket is het creëren van een technologisch geavanceerd en innovatief merk middels continue ontwikkeling. Het streven is om door middel van concurrentievermogen, kwaliteit en dienstverlening, de absolute leiders te worden in het vakgebied.

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392