Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Polymer Logistics is bekend van het verhuren en verkopen van fustproducten. Denk daarbij aan klapkratten, containers, dolly's en pallets. Polymer Logistics ontwikkelt en produceert de producten zelf. Samen met de klanten leidt dit tot steeds nieuwe of verbeterde producten.

De nieuwste oplossing voor displaypromoties is de promotietray van Polymer Logistics. Een belangrijk voordeel is dat deze tray transparant is, waardoor het product dat erin zit, zichzelf presenteert en verkoopt. Zien is immers kopen!

Een leverancier die een promotie op de winkelvloer wil doen, ontvangt de tray van Polymer Logistics via het poolsysteem. De leverancier vult de trays en kan een aantal gestapelde trays transformeren tot een display voor de winkelvloer. De promotietrays hebben in Duitsland en België al gezorgd voor een structurele omzetverhoging van 2%.

Bovendien is niet alleen de tray transparant, maar ook de kostenstructuur. Duidelijkheid en vertrouwen, dat wil Polymer Logistics de klanten bieden!

Wilt u ook meer weten over de promotietray of andere producten van Polymer Logistics? Neem dan contact met ons op.