Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Presa

Biedt globale oplossingen aan voor de codering, etikettering en automatische identificatie van producten met het oog op hun traceerbaarheid (Track & Trace).

Overijse, België

Over Presa

Presa biedt de volledige gamma coderingstechnologieën: inkjet, laser, hoge resolutie, thermotransfer – voor de markering van producten, het printen van barcodes, datamatrix codes, batchnummers enz. Deze globale oplossingen voldoen aan de vereisten van alle productiesectoren, van de farmaceutische sector en de voedingssector tot de zware industrie.

Het ruime aanbod van etiketteertoestellen, Print/Apply systemen en labelprinters van Presa voldoet aan alle behoeften voor de etikettering van producten en palletten, in de meest veeleisende productieomgevingen (productiesnelheid, robuustheid enz.).

De oplossingen van Presa inzake automatische identificatie (Auto ID) zijn gebaseerd op geavanceerde technologieën (scanners, camera's, RFID) en worden gebruikt voor  diverse toepassingen zoals de sortering van colli's, de controle van producten of van palletten, het updaten van databases. Deze oplossingen worden geïmplementeerd zowel in productie-activiteiten als in de logistiek.

Certificaten:

ISO 9001

.C_PDT_CAT-CTA-275949741-275949742