DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Promens

(Promens Deventer BV)
Ontwikkelt en produceert producten voor de opslag en transport van voedingsmiddelen, farmaceutische producten en chemicaliën.


Gedetailleerde informatie over Promens

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied in combinatie met rotatiegieten, hebben wij innovatieve producten kunnen ontwikkelen voor de hantering van poeders, zeer viskeuze stoffen en vloeistoffen inclusief chemicaliën. Het Promens motto “shaping plastics beyond the obvious”, heeft geresulteerd in producten welke verschillende onderscheidingen voor innovatieve verpakkingen werden toegekend.

Na de eerste in 1958 volgden verscheidene anderen, de meest recente zijn:

2004 - de iCon met ConTracer systeem
Een duurzaam inzetbare en UN toegelaten transport container voor chemicaliën met geïntegreerde opvangfunctie en Track en Tracing systeem, Nederlandse onderscheiding voor innovatie de “Gouden Noot” en wereldwijde “WorldStar-Award”.

2008 de Aqualife Shellfish Tank
Ontwikkeld voor het transporteren van levende schaaldieren over zee of over de weg, de Zilveren Onderscheiding van de “Gouden Noot”, de Scandinavische “Scanstar” en wereldwijd de “WorldStar-Award”. Tevens genomineerd voor de “President’s Award” van de World Packaging Organisation. De van plastic vervaardigde meerweg producten, worden geproduceerd in de Promens fabrieken in Europa en Noord-Amerika door middel van het rotatiegietprocédé.

Telefoon
Tonen
Adres Zweedsestraat 61010
7418BB  Deventer
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Promens

.C-CTU-275949523