Pronk Multiservice

Specialist in het verpakken, zeevasten, stuwen en losklaar maken van lading op allerlei locaties. Tevens zijn wij leverancier van een groot assortiment hijs- en sjormiddelen.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Over Pronk Multiservice

Pronk multiservice is specialist in het zeevast zetten (sjorren) / losklaar maken en verpakken van lading in en op schepen, vrachtwagens, treinwagons, containers e.d.

Onze services zijn grenzeloos en kunnen op iedere gewenste locatie worden uitgevoerd. Vanuit onze offices in Amsterdam, Dubai en India kunnen wij op alle locaties snel van een passend antwoord voorzien.

Het verpakken van uw lading kunnen wij in onze loodsen verzorgen, tevens kunnen wij met pre-fab verpakkingen bij u op locatie komen verpakken. Onze loodsen zijn voorzien van bovenloopkranen met een  hijsvermogen van 53T waarmee wij ook zware stukken kunnen handelen.

Wij leveren maatwerk verpakkingen, dit kunnen zowel houten transportkisten zijn, alswel Krimpfolie, aluminium barrierwrapping verpakkingen (vacuümverpakking) of verpakkingen van VCI folie.

Wij kunnen uw goederen onder T1-status opslaan in onze douaneloodsen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het verlenen van assistentie bij laad- en loswerk (heftruckchauffeurs, aan- en afpikkers). Alle soorten hand- en spandiensten aan haven en industrie. Wij zijn leverancier van alle sjor- en stuwmaterialen, hout en reinigingsmiddelen.

Termen als 'kunnen we niet' of 'daar zijn wij niet voor' komen bij ons niet voor. Pronk multiservice kent een zeer breed dienstenpakket.

Beschikbare documenten

Certificaten:

VCA

.C-CTU-275949595