PVL

Realisering van innovatieve projecten altijd ingevuld met een proven technology uit de AIDC-branche zoals Barcoding, Voice en RF ID.

Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Over PVL

PvL of te wel (Pim van Loosbroek) is altijd werkzaam geweest in de AIDC-branche en heeft veel projecten gerealiseerd w.o.: Frans Maas, Philips, V&D, Heineken, etc. De innovatieve projecten zijn door PvL altijd ingevuld met een proven technology uit de AIDC-branche zoals Barcoding, Voice en RF ID.

Pim van Loosbroek is altijd contactpersoon geweest met kwaliteit fabrikanten / leveranciers zoals Symbol, Intermec, LXE, Psion Teklogix, HandHeld, Vocollect, Zebra en anderen waarbij de marktconforme prijs, leverbetrouwbaarheid en continuïteit van de leveranciers gewaarborgd moesten zijn voor de klanten.

Deze jarenlange kennis van zaken en ervaring staan ter beschikking om ook uw AIDC-project succesvol te maken. Ook succesvol in de zin van “de beste oplossing voor de scherpste prijs” waarbij de verschillende stadia van het project door PvL begeleid kunnen worden van offerte stadium tot uiteindelijke oplevering met de juiste servicegraad. Ook heeft PvL de beschikking over een aantal professionals door geheel Nederland die graag ondersteuning geven op het gebied projectbegeleiding en implementatiefases en de uiteindelijke oplevering.

.C-CTU-2932698004