DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Q-Pall

(Q-Pall B.V.)

Is de marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Het bedrijf is zowel fabrikant als verkooporganisatie en distributeur.


Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Q-Pall

Q-Pall - the Plastic Pallet Producer

De keuze voor kunststof pallets ter vervanging van houten pallets is een logische, die voortvloeit uit uw wens voor duurzaamheid, kostenefficiëntie en milieutechnische  overwegingen. De keuze voor Q-Pall als uw partner daarin, is ook een logische, die samenhangt met uw behoefte aan een innovatieve fabrikant met een eigen gedachtegoed.

Een bedrijf dat door het beheersen van de gehele keten - productie, distributie en verkoop - als geen ander de technische en logistieke condities kan bieden die ook binnen uw onderneming bijdragen aan optimale bedrijfsvoering. Dit gedachtegoed vatten wij samen als: The Orange Values.

CO2-reductie

De kunststof pallets die wij bieden zijn altijd een op maat gemaakt product. Het assortiment is bijzonder groot. De pallets zijn lichter, waardoor u meer netto laadcapaciteit krijgt. Dit leidt weer tot minder brandstofverbruik tijdens transport. Productie vindt ook plaats daar waar de vraag naar de pallets is. Een bijzonder efficiënt systeem waarbij de matrijs verplaatst naar een van de productielocaties in Europa om zodoende de transportkosten te minimaliseren en daarmee ook de CO2-uitstoot. Aan het eind van de levenscyclus van onze producten, wordt het materiaal van de pallets hergebruikt en ook hiermee dragen we bij aan CO2-reductie.

Recycling

Onze producten kunnen worden gemaakt van volledig gerecyclede kunststof. Daarmee zijn onze pallets ook gelijk een goede groene keuze. Ze hebben een lange levensduur, die garandeert dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot ten gevolge van de productie per gebruiksuur zeer laag zijn. De pallets zijn daarnaast weerbestendig, behoeven bij export niet behandeld te worden  met ongediertebestrijdingsmiddelen en er is geen risico op beschadiging van uw goederen door houtsplinters. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruikte kunststof pallets af te nemen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Optimizing costs

Uw bedrijf is er uit bedrijfseconomisch oogpunt bij gebaat dat logistieke processen zo vlot mogelijk verlopen. Voor iedere specifieke toepassing hebben wij de juiste pallets, zodat u nooit een inefficiënte keuze maakt. Onze medewerkers en dealers zijn in staat u, met hun jarenlange ervaring en hun grondige kennis van de markt en haar ontwikkelingen, precies van het juiste productadvies te voorzien. Dat maakt  ons tot marktleider. Wij denken graag met u mee en doordat wij alles in eigen hand hebben, van productie tot distributie, zijn wij flexibel en kunnen snel inspelen op uw vraag.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Taylorweg 2
5466 AE  Veghel
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Persberichten van Q-Pall

Hoe worden kunststof pallets getest?

01/09/2016, Veghel - Om kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets te kunnen leveren, vinden er tijdens en na de productie een aantal testen plaats. In dit artikel leggen we uit welke tests een kunststof pallet bij ons ondergaat.

De nieuwe standaard in heavy pallets

01/09/2016, Veghel - Q-Pall introduceert de eerste uit de nieuwe HEAVY pallet serie. Volledig in lijn met de recent geïntroduceerde, blinkt ook deze pallet weer uit in stabiliteit, statische en dynamische belasting, belasting in stellingen en duurzaamheid.

3 praktische tips bij de aanschaf van pallets

22/01/2016, Veghel - De aanschaf van pallets lijkt misschien erg eenvoudig, maar er moet wel degelijk over een aantal zaken worden nagedacht voor de bewuste aankoop. Zo heeft bijvoorbeeld het doeleinde van de pallets een grote invloed op de keuze van het type pallet dat u uitkiest. In dit artikel bespreken we een aantal tips die belangrijk zijn bij de aanschaf van pallets.

Producten van Q-Pall

.C-CTA-275949523