Q-Pall

Is de marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Het bedrijf is zowel fabrikant als verkooporganisatie en distributeur.

Veghel, Nederland

Over Q-Pall

Q-Pall - the Plastic Pallet Producer

De keuze voor kunststof pallets ter vervanging van houten pallets is een logische, die voortvloeit uit uw wens voor duurzaamheid, kostenefficiëntie en milieutechnische  overwegingen. De keuze voor Q-Pall als uw partner daarin, is ook een logische, die samenhangt met uw behoefte aan een innovatieve fabrikant met een eigen gedachtegoed.

Een bedrijf dat door het beheersen van de gehele keten - productie, distributie en verkoop - als geen ander de technische en logistieke condities kan bieden die ook binnen uw onderneming bijdragen aan optimale bedrijfsvoering. Dit gedachtegoed vatten wij samen als: The Orange Values.

CO2-reductie

De kunststof pallets die wij bieden zijn altijd een op maat gemaakt product. Het assortiment is bijzonder groot. De pallets zijn lichter, waardoor u meer netto laadcapaciteit krijgt. Dit leidt weer tot minder brandstofverbruik tijdens transport. Productie vindt ook plaats daar waar de vraag naar de pallets is. Een bijzonder efficiënt systeem waarbij de matrijs verplaatst naar een van de productielocaties in Europa om zodoende de transportkosten te minimaliseren en daarmee ook de CO2-uitstoot. Aan het eind van de levenscyclus van onze producten, wordt het materiaal van de pallets hergebruikt en ook hiermee dragen we bij aan CO2-reductie.

Recycling

Onze producten kunnen worden gemaakt van volledig gerecyclede kunststof. Daarmee zijn onze pallets ook gelijk een goede groene keuze. Ze hebben een lange levensduur, die garandeert dat het energieverbruik en de CO2-uitstoot ten gevolge van de productie per gebruiksuur zeer laag zijn. De pallets zijn daarnaast weerbestendig, behoeven bij export niet behandeld te worden  met ongediertebestrijdingsmiddelen en er is geen risico op beschadiging van uw goederen door houtsplinters. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruikte kunststof pallets af te nemen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Optimizing costs

Uw bedrijf is er uit bedrijfseconomisch oogpunt bij gebaat dat logistieke processen zo vlot mogelijk verlopen. Voor iedere specifieke toepassing hebben wij de juiste pallets, zodat u nooit een inefficiënte keuze maakt. Onze medewerkers en dealers zijn in staat u, met hun jarenlange ervaring en hun grondige kennis van de markt en haar ontwikkelingen, precies van het juiste productadvies te voorzien. Dat maakt  ons tot marktleider. Wij denken graag met u mee en doordat wij alles in eigen hand hebben, van productie tot distributie, zijn wij flexibel en kunnen snel inspelen op uw vraag.

Nieuws in de schijnwerpers voor Q-Pall

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523