DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

De nieuwe standaard in heavy pallets

  • 01/09/2016, Veghel

  • Q-Pall introduceert de eerste uit de nieuwe HEAVY pallet serie. Volledig in lijn met de recent geïntroduceerde, blinkt ook deze pallet weer uit in stabiliteit, statische en dynamische belasting, belasting in stellingen en duurzaamheid.
  • Bedrijf: Q-Pall B.V.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De afmetingen zijn: 1200 (L) x 1000 (B) x 158 (H). De pallet is verkrijgbaar met 3 runners en 6 runners in de standaardkleur zwart. Andere kleuren en het aanbrengen van logo's voor personalisatie zijn op aanvraag mogelijk. De pallet is verkrijgbaar met antislip bovendek, met of zonder rand. De pallet is ook beschikbaar in ESD-uitvoering voor zowel lange als korte periode.

De nieuwe HEAVY pallets serie zijn ook weer voorzien van de laatste inzichten en hebben hierdoor ook weer een aantal sterk verbeterde eigenschappen meegekregen. Een ervan zijn de afgeronde hoeken rondom die zorgen voor een vloeiende overgang om te voorkomen dat de vorken van de vorkheftrucks vast komen te zitten waardoor het logistieke proces wordt onderbroken en er zo extra kosten worden veroorzaakt. Daarnaast zijn ze te verkrijgen met een open en gesloten (90%) bovendek en zijn ze ook, net als alle andere Q-Pall plastic pallets, snel en gemakkelijk te reinigen. De pallets zijn sterk, robuust en betrouwbaar.

De pallets van Q-Pall krijgen nog meer waarde door de onderneming die erachter staat. Q-Pall is dé marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen binnen verschillende fabrieken in Europa om de flexibiliteit en productie capaciteit te verhogen en de CO2 uitstoot en transportkosten te verlagen. Innovatie is een kernwaarde binnen ons bedrijf. Wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende werkwijzen, met het oog op de wereld van morgen en de middelen van vandaag.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Taylorweg 2
5466 AE  Veghel
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)