Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De nieuwe 1300 x 1100 mm, CP4 en CP7 pallet pallet is verkrijgbaar met open of gesloten bovendek. De pallet met 90% gesloten bovendek kan ook worden gebruikt als hygiënische pallet doordat optimale condities gedurende het gehele verwerkingsproces worden gehandhaafd. Het unieke ontwerp, open en gesloten, betekent ook dat de nieuwe pallet snel en gemakkelijk te reinigen is. En, net als alle andere medium plastic pallets is ook deze nieuw ontwikkelde pallet sterk en robuust en biedt deze betrouwbare en consistente prestaties.

De nieuwe pallets hebben een aantal sterk verbeterde eigenschappen. Afgeronde hoeken rondom zorgen voor een vloeiende overgang wat goed weer goed is voor geautomatiseerde transportsystemen. Hiermee minimaliseert men het risico van pallets beknelling en beschadigde - zoals vaak het geval is met houten pallets.

De afgeschuinde hoeken aan de binnenkant over de volledige palletomtrek voorkomen dat de vorken van de vorkheftrucks vast komen te zitten waardoor het logistieke proces wordt onderbroken en er zo extra kosten worden veroorzaakt.

Volledig uniek is de verbeterde stijfheid door nieuwe ontworpen hoekklossen. Speciale stapelnokken op de vier hoeken van de pallet maken het stapelen van de pallets veiliger en makkelijker.

De nieuwe pallet afmetingen zijn: 1300mm (L) x 1100 mm (B) x 150 mm (H) en de pallet is verkrijgbaar met 3 runners en 6 runners in de standaardkleur zwart. Andere kleuren en het aanbrengen van logo's voor personalisatie zijn ook mogelijk. De pallet is verkrijgbaar met anti-slip bovendek, met of zonder rand. Indien de pallet met rand wordt geleverd vervallen de stapelnokken. De pallet is ook beschikbaar in ESD-uitvoering en verkrijgbaar met een brandvertragende toevoeging.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen

Voor meer informatie of offerteaanvragen kunt u contact opnemen met onze sales afdeling op telefoonnummer 0413 353 111 of via e-mail: info@qpall.com

Over Q-PALL:

Kunststof pallets van Q-Pall krijgen nog extra meerwaarde door de onderneming die erachter staat. Q-Pall is de marktleider in de kunststof pallet branche en initieert regelmatig innovatieve ontwikkelingen. Q-PALL is een innovatief, vooruitstrevend bedrijf dat zich sinds 2005 richt op de ontwikkelingen en productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof pallets. Als bedrijf streven wij naar flexibiliteit, een globaal netwerk aan dealers en duurzame productiemethoden. Wij hebben oog voor het milieu - dat van ons en dat van u.

Innovatie is een kernwaarde binnen ons bedrijf. Wij investeren in de nieuwste ontwikkelingen en vooruitstrevende werkwijzen, met het oog op de wereld van morgen en de middelen van vandaag.