Ranpak

Wereldwijde producent van papieren verpakkingsmaterialen en -systemen voor de bescherming van uw producten tijdens verzending.

Heerlen, Limburg, Nederland

Over Ranpak

Ranpak in-de-doos verpakkingssystemen – de natuurlijke keuze.

Ranpak is een wereldwijde producent van papieren verpakkingsmaterialen en -systemen voor de bescherming van uw producten tijdens verzending. Wat u ook verzendt, er is geen veelzijdiger verpakkingsmateriaal denkbaar dan de producten PadPak en FillPak van Ranpak.

Bij Ranpak nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Daarom stellen wij alles in het werk om de milieuvriendelijkste in-the-box verpakkingsmaterialen te maken. Ons kraftpapier wordt vervaardigd uit ongebleekt papier van FSC-gecertificeerde leveranciers.

Ranpak is een van ’s werelds grootste fabrikanten van papieren verpakkingsmaterialen en -systemen. Aan de voortdurende ontwikkeling en verbetering van onze materialen en systemen en onze concepten voor allesomvattende oplossingen danken wij onze reputatie van innovatieve leider in de verpakkingsindustrie.

Ranpak-papier

Al het Ranpak-papier is afkomstig uit ecologisch verantwoord beheerde bossen en is volledig biologisch afbreekbaar en recycleerbaar. Daarom is het een goed, milieuvriendelijk alternatief voor andere in-the-box verpakkingsmethoden, zoals polystyreenchips, luchtkussenzakken en bubbelplastic. Ranpak-papier, enkel- of meerlaags kraftpapier, leverbaar als 50-, 70- of 90-grams papier, om en om gevouwen of in rollen, is oersterk en behoudt in de doos zijn vorm, zelfs nadat het maandenlang in opslag is geweest. De speciale papiersoorten zoals gekleurd papier, wit papier of alleen de buitenlaag wit papier zijn op aanvraag beschikbaar, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid.

Beschermende verpakkingssystemen van Ranpak

Dankzij de toepassing van enkel- en meerlaags papier, zijn de Ranpak-systemen bij uitstek geschikt voor het maken van verpakkingsmateriaal voor de vier belangrijkste in-the-box verpakkingstoepassingen: bufferen, omwikkelen, blokkeren & fixeren en opvullen.

Toepassingen

Ranpak-systemen zijn uiterst flexibel en worden met veel succes in een groot aantal bedrijfstakken gebruikt: zoals bijvoorbeeld de branche voor elektronische apparatuur, voor technische instrumenten, huishoudelijke apparatuur en machines, de automobielindustrie, de farmaceutische industrie, de catalogi- en e-commerce-branche, de logistiek etc.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445