RAVAS

RAVAS produceert weegsystemen geïntegreerd in handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Deze mobiele weegsystemen helpen bedrijven hun interne logistiek efficiënter en goedkoper te maken.

Zaltbommel, Gelderland, Nederland

Over RAVAS

Marktaandeel

RAVAS is mondiaal de leidende producent van mobiele weegsystemen. Behalve onder het RAVAS merk, kunt u onze producten aantreffen in verschillende OEM kleuren en private labels.

In 2013 produceerde RAVAS 27.000 mobiele weegsystemen. Deze weegsystemen worden voor een groot deel gedistribueerd binnen Europa, maar vinden daarnaast ook hun weg naar de Verenigde Staten, Brazilië, China, Japan, Australië, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.

RAVAS heeft een Europees marktaandeel van 65%.

Historie en toekomst

In de jaren tachtig van de vorige eeuw was RAVAS één van de pioniers op het gebied van wegende handpalletwagens. Twintig jaar later is RAVAS uitgegroeid tot een toonaangevende producent in een groeimarkt die het wegen op intern transportmiddelen enthousiast omarmd heeft. Onze missie voor de komende twintig jaar is onze klanten in staat te stellen hun logistieke processen efficiënter en goedkoper te maken, dankzij de informatie die zij verkrijgen via het weegsysteem op hun palletwagen, magazijntruck of vorkheftruck.

Kwaliteit en milieu

RAVAS stelt zich ten doel via kwalitatief hoogwaardige producten en diensten een positief imago te creëren voor mobiele weegsystemen in het algemeen en voor het merk RAVAS in het bijzonder. Zou u desondanks niet tevreden zijn over uw RAVAS weegsysteem, laat het ons dan weten. Dankzij uw feedback kunnen wij onze producten blijven verbeteren.

Beschikbare documenten

Certificaten:

ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ATEX

Nieuws in de schijnwerpers voor RAVAS

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339