Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Gewichten worden aangegeven in stappen van 1 kg.

Dankzij het robuuste chassis en de voeding via vier standaard AA-batterijen, koppelt deze wegende palletwagen een aantrekkelijke prijs aan een redelijke nauwkeurigheid. Het display kan zowel bruto als netto gewichten aangeven. Voor controle bij goederenontvangst, voorkomen van overbelading en bepalen van verzendgewichten.

RAVAS produceert en distribueert weegsystemen geïntegreerd in handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Deze mobiele weegsystemen helpen bedrijven hun interne logistiek efficiënter en goedkoper te maken, de kwaliteit van hun producten en diensten te verhogen, en daardoor de tevredenheid bij hun klanten te vergroten.

In een evoluerende markt is RAVAS voortdurend op zoek naar nieuwe technieken die ons helpen onze voorsprong te behouden en producten te creëren die van waarde zijn voor onze klanten.