DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

RAVAS iForks genomineerd voor FLTA-Award

  • 08/12/2009, Zaltbommel

  • De Britse Fork Lift Truck Association heeft de RAVAS iForks genomineerd voor de Awards for Excellence 2010, in de categorie Innovatie. De FLTA is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het veilig gebruik van vorkheftrucks.

 

De Britse Fork Lift Truck Association heeft de RAVAS iForks genomineerd voor de Awards for Excellence 2010, in de categorie Innovatie. De FLTA is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het veilig gebruik van vorkheftrucks. Ze stelt daarvoor strenge normen op en voert controles en inspecties uit bij gebruikers.

Elk jaar nomineert de FLTA de meest innovatieve, baanbrekende producten en ideeën die van belang zijn voor de material handlingindustrie. RAVAS ontving de nominatie voor de iForks omdat ‘het weegsysteem voor vorkheftrucks volledig draadloos is en alle componenten, inclusief de elektronica en de batterijvoorziening, in de vorken zijn geïntegreerd.'

Stemmen op iForks kan tot 31 december a.s.

Via de voting-card kunnen geïnteresseerden stemmen op de iForks. RAVAS is op de voting-card te vinden onder de categorie ‘Innovation'. Stemmen kan tot 31 december a.s.

De FLTA is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor het veilig gebruik van vorkheftrucks. Ze stelt daarvoor strenge normen op en voert controles en inspecties uit bij gebruikers. De FLTA reikt elk jaar een prijs uit in vier categorieën voor het meest innovatieve product dat de material handling industrie dat jaar heeft voortgebracht. De uitslag wordt bekend gemaakt op 27 februari 2010. Voor meer informatie: FLTA-awards.

iForks: draadloze vorken voor heftrucks

iForks is een volledig draadloos weegsysteem voor vorkheftrucks, smalle-gangen-trucks en reachtrucks. Doordat alle componenten volledig geïntegreerd zijn in de vorken kennen iForks geen enkele externe bekabeling en kan het weegsysteem binnen enkele minuten aangebracht worden op elke vorkheftruck: plug & weigh! Elke last die met de truck wordt opgenomen, is vanaf dat moment direct nauwkeurig gewogen.

Over RAVAS

RAVAS Europe ontwikkelt en produceert wegende handpalletwagens en mobiele weegsystemen voor vorkheftrucks en magazijntrucks, zoals electropallettrucks, stapelaars, orderpickers en reachtrucks. Deze mobiele weegsystemen maken het voor de gebruiker mogelijk om tijdens het intern transport te wegen. Dat bespaart tijd en mankracht, het verhoogt de efficiency en beperkt kosten. Meer voordelen van mobiel wegen: het vereenvoudigen van processen en procedures, het genereren van managementinformatie en het bewaken van de kwaliteit van producten en diensten.

Telefoon
Tonen
Adres Toepadweg 7, PO Box 2023
5300 CA  Zaltbommel
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)