Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Eerder dit jaar introduceerde RAVAS iForks, 100% draadloze weegvorken voor hef-, reach- en smallegangentrucks. In vijf minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Na een succesvolle lancering presenteert RAVAS op de LogiMAT één van zijn recente iForks casestudy's op televisieschermen aan het publiek. Aan de hand van business cases uitgewerkt voor o.a. Royal Mail UK wordt gedemonstreerd hoe het Britse postbedrijf enkele honderdduizenden Britse Ponden per jaar bespaart. RAVAS levert het complete pakket: iForks in combinatie met een geavanceerd en universeel online dataverwerkingssysteem. Dit geheel maakt het voor Royal Mail mogelijk om een sluitende inkomende en uitgaande goederenregistratie te voeren; dure claims behoren tot het verleden. De gewichts- en goederendata worden centraal beheerd, de toepassing draait op de mobiele barcodeterminals van de heftruckchauffeurs, die draadloos verbinding maken met iForks.
Naast de Royal Mail case zijn er op onze stand op schermen demo's te zien van Orderpicken, Handling van palletcargo en Afvalstoffenregistratie en wordt de eenvoud en brede inzetbaarheid van de gekoppelde weeg- en computersystemen uitgelegd.

RAVAS is te vinden in hal 7, stand 24. De LogiMAT duurt van 2 t/m 4 maart in Stuttgart, Duitsland.