DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

RAVAS ontwikkelt Windows® CE/Mobile software voor integratie mobiele weegsystemen

  • 08/04/2008, Zaltbommel

  • RAVAS introduceert een nieuwe software-interface waardoor de RAVAS-weegsystemen direct integreerbaar zijn met Windows® CE of Windows® Mobile mobiele terminals.

 
Het RAVAS weegsysteem wordt via Bluetooth of een kabelverbinding verbonden met de mobiele terminal. De RAVAS-software in de terminal stelt de gebruiker in staat het gewicht op de terminal uit te lezen en het weegsysteem “op afstand” te bedienen. Niet alleen gewichtsdata, maar ook een product-, order- of eventueel een barcodescan kunnen rechtstreeks aan de weging worden toegevoegd en opgeslagen voor directe of latere verwerking.

De gebruikersvriendelijke RAVAS-software stelt de gebruiker in staat om met één terminal, op elke plek in het magazijn of de productieomgeving, belangrijke gewichts- en productinformatie te registreren. De mobiele terminal in combinatie met een RAVAS-weegsysteem biedt talloze mogelijkheden voor het verzamelen van informatie tijdens bijvoorbeeld orderpicking, het productieproces, de productievoorbereiding of afvalregistratie. De RAVAS-software biedt een platform om bijvoorbeeld via een onlineverbinding tussen de mobiele terminal en het bedrijfsnetwerk de informatie direct in het ERP-software te verwerken. Offlinegebruikers kunnen de geregistreerde data op een later moment op een PC downloaden.

RAVAS Europe ontwikkelt en produceert wegende handpalletwagens en mobiele weegsystemen voor vorkheftrucks en magazijntrucks, zoals electropallettrucks, stapelaars, orderpickers en reachtrucks. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van integratie van mobiel wegen binnen uw bedrijfsproces en informatiestromen? Het RAVAS team denkt graag samen met u verder.
Telefoon
Tonen
Adres Toepadweg 7, PO Box 2023
5300 CA  Zaltbommel
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)