Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het RAVAS weegsysteem wordt via Bluetooth of een kabelverbinding verbonden met de mobiele terminal. De RAVAS-software in de terminal stelt de gebruiker in staat het gewicht op de terminal uit te lezen en het weegsysteem “op afstand” te bedienen. Niet alleen gewichtsdata, maar ook een product-, order- of eventueel een barcodescan kunnen rechtstreeks aan de weging worden toegevoegd en opgeslagen voor directe of latere verwerking.

De gebruikersvriendelijke RAVAS-software stelt de gebruiker in staat om met één terminal, op elke plek in het magazijn of de productieomgeving, belangrijke gewichts- en productinformatie te registreren. De mobiele terminal in combinatie met een RAVAS-weegsysteem biedt talloze mogelijkheden voor het verzamelen van informatie tijdens bijvoorbeeld orderpicking, het productieproces, de productievoorbereiding of afvalregistratie. De RAVAS-software biedt een platform om bijvoorbeeld via een onlineverbinding tussen de mobiele terminal en het bedrijfsnetwerk de informatie direct in het ERP-software te verwerken. Offlinegebruikers kunnen de geregistreerde data op een later moment op een PC downloaden.

RAVAS Europe ontwikkelt en produceert wegende handpalletwagens en mobiele weegsystemen voor vorkheftrucks en magazijntrucks, zoals electropallettrucks, stapelaars, orderpickers en reachtrucks. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van integratie van mobiel wegen binnen uw bedrijfsproces en informatiestromen? Het RAVAS team denkt graag samen met u verder.