DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Plywood vouwkist (Readybox®)

  • Het slimme beschermingsmateriaal met vele mogelijkheden. Te monteren in 25 seconden! Perfect stapelbaar en ruimtebesparend.

Vraag een prijsopgave aan voor gerelateerde producten in deze rubrieken:

Gedetailleerde informatie over het product Plywood vouwkist

Het gaat niet om kisten maar om wat je ermee doet! Naast verpakking van wisselstukken en luchtvracht, wordt Readybox® gebruikt voor theater en kunst, alsook voor het transport van kunstsneeuw en wijnkratjes.

Een vouwkist bestaat uit 3 delen, deze zijn hittebehandeld en dus is geen fumigatie vereist:

Top

6 /9 mm blank berkenhout multiplex aan de binnenzijde, versterkt met balken van 50 x 50 mm. De top kan vernageld worden of met straps worden bevestigd op de behuizing. De binnenkant past precies in de behuizing.

Behuizing (Housing)

Behuizing is gemaakt van 6 /9 mm blank berkenhout multiplex. De behuizing sluit nauwkeurig op de top en op de bodem van de kist. Aan 2 zijden kan het logo van de firma (VAR - Value Added Reseller) worden aangebracht alsook de overige pictogrammen (fragile, IPPC logo, pijltjes,…).

Bodem is OSB

De bodemplaat bestaat uit 1 stuk 18 mm OSB, gesteund op 2-weg pallet balken 50 x 100 mm. OPS is vochtresistent overeenkomstig de geldende regelgeving.

Voordelen van de Plywood vouwkisten:


  • Monteer met eigen personeel deze vouwkisten (geen nagels vereist) in 25 seconden. Top, behuizing en bodem klikken in elkaar.
  • De Readyboxen zijn behandelbaar met vorklift of handpallettruck (transpallet). Ze zijn perfect stapelbaar en hierdoor wordt de container zonder plaatsverlies beladen.
  • Aangezien het hout op minder dan 20% vochtigheid gedroogd wordt, is het risico op corrosie van de metalen delen, verpakt in deze kisten, sterk beperkt.
  • Readybox plooikisten, voorzien van uw logo, werken imago ondersteunend.
  • Readybox is gemaakt van Baltisch berkenhouten triplex (8 mm) en vervormt niet. De kisten zijn hittebehandeld en derhalve vrij van fumigatie en voorzien van het gekende IPPC logo (tarwe stengel).
  • Gezien de kisten geplooid bij u bewaard worden, heeft u lagere stockage-en vervoerkosten. In geplooide vorm vertegenwoordigen de kisten minder dan 10% van hun volume.


Andere producten van het bedrijf

.P-CTU-275949445