DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Referenties

Wat zeggen klanten en gebruikers over Logismarket?

Hieronder treft u enkele reacties en ervaringen aan van onze klanten en gebruikers. Als u een opmerking wilt toevoegen, kunt u dit formulier invullen.

 • Rik Gerrits
  Global Sales Manager Jeka

  "De toegevoegde waarde van JEKA is de doelgerichte kennisoverdracht over alles wat te maken heeft met logistieke bewegwijzering. Het is een manier van ondernemen waarvan onze afnemers merkbaar profijt hebben. Daarvoor is een goed contact met hen van groot belang. De manier van marktbenadering zoals Mecalux Logismarket dit verzorgt sluit prima aan bij de visie van JEKA. Deze catalogus vormt dan ook voor JEKA een belangrijke schakel met de doelgroep en is een prima extra ondersteuning van de informatievoorziening die o.a. ook via het internet verloopt. Het is als het ware “way finding” in logistieke vraagstukken."
Raymond Burger Projectmanager Sovella Nederland
 • Raymond Burger
  Projectmanager Sovella Nederland

  "Logismarket is een waardevolle toevoeging bij het verkrijgen van waardevolle leads. Het online platform geeft ons de mogelijkheid om onze producten uitgebreidt te beschrijven. Het aanmaken van producten en de werkwijze van Mecalux – Logismarket is transparant en eenvoudig. Sovella Nederland BV heeft binnen korte tijd  gekwalificeerde sales leads om kunnen zetten naar projecten. "
 • Henk van den Dijk
  General Manager Caljan Rite-Hite Benelux

  "Reeds geruime tijd maken wij gebruik van de diensten van Logismarket. Dit geldt niet alleen voor onze vestiging in de Benelux, maar ook voor onze collega’s in Frankrijk. Logismarket profileert onze produkten professioneel en wij ontvangen enthousiaste reacties van leads. Het meest belangrijke is wel dat alle ontvangen leads meetbaar zijn en beoordeeld kunnen worden op kwantiteit en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij telkens weer de waarde bepalen van hetgeen Logismarket ons biedt. Wij hopen deze werkwijze nog vele jaren succesvol te kunnen continueren."