Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Uw eigen logo

Product van het bedrijf Right Time

Uw eigen logo of boodschap op een flesje is een goede manier om uw bedrijf en/of evenement te promoten.

Uw eigen logo of boodschap op een flesje met heerlijk fris en gezond bronwater. Dat is een goede manier om uw bedrijf en/of evenement te promoten.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een promotionele boodschap op een flesje langer blijft hangen en een grotere impackt heeft dan een gewone advertentie. Onze flesjes water zitten in kwalitatief goede PET-flesjes en het etiket is van kunstof zodat deze niet gaat kreuken.

In de praktijk zien we dan ook vaak dat consumenten het flesje naderhand vaker vullen met kraanwater om dan vervolgens mee te nemen naar hun sportactiviteiten, zo wordt uw boodschap vaker gezien en ook door meerdere mensen.

Het is al mogelijk om aantallen vanaf 528 stuks te bestellen en de prijs zal u ook zeker meevallen; € 386,25 (excl b.t.w.) zonder bijkomende kosten! Daarvoor hebt u flesjes inhoud 33cl met sportdop met etiket van uitstekende kwaliteit in een handzame tray per 12 stuks verpakt.

Bedrijfsgegevens Right Time

Right Time

Wij etiketteren, sealen en/of verpakken uw producten volgens uw wensen zodat deze een geheel eigen, uw eigen, uitstraling krijgen.

Hardenberg ,Nederland

Aanbevolen bedrijven voor Speciale etiketten

.P-CTU-275949741-275949742