Roland DG Central Europe

Producent van graveertoestellen, freesmachines, 3D- en grootformaatprinters, snijplotters en print- en snijtoestellen. Deze worden wereldwijd gewaardeerd voor hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Geel, België

Over Roland DG Central Europe

Roland DG Central Europe is een dochteronderneming van Roland DG Corporation. Het bedrijf staat in voor de verdeling van graveertoestellen, freesmachines, 3D-printers, grootformaatprinters, snijplotters en geïntegreerde print- en snijtoestellen in Centraal-Europa. De producten van Roland DG worden gewaardeerd voor hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien bieden Roland DG en zijn netwerk van geautoriseerde verdelers een hoogwaardige en klantgerichte service.

De slogan ‘transforming your imagination into reality' vat de doelstellingen van Roland DG mooi samen. Elke dag werken het bedrijf aan oplossingen die toegevoegde waarde leveren, die het leven en werk van de klanten gemakkelijker maken en dit door gebruik te maken van digitale techniek. Dat is de constante uitdaging.

De graveer- en freesmachines van Roland DG blinken uit in betrouwbaarheid. De graveertoestellen worden onder meer gebruikt voor het aanbrengen van en blijvende boodschap op machine- en typeplaatjes, gereedschap en promotiemateriaal. De freesmachines worden vaak ingezet voor de productie van prototypes, mallen en modellen. Ook de 3D-printers zijn geschikt om prototypes en voorbeelden te maken.

De grootformaat inkjetprinters van Roland DG zijn erg populair voor de productie van onder meer promotie- en brandingmateriaal. De gecombineerde printers/snijplotters zijn op hun beurt echte bestsellers. Deze toestellen snijden de prints in één vloeiende workflow uit, wat uiterst efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Dit is ideaal voor sticker, etiketten, textieltransfers, car wraps etc.

Voor meer informatie over de producten en mogelijke toepassingen kunt u terecht op www.rolanddg.eu.

.C-CTU-1076210309