DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Sartorius

(Sartorius Mechatronics N.V.)
Sartorius is producent van meet- en weegapparatuur voor laboratorium en industrie toepassingen.


Gedetailleerde informatie over Sartorius

De Sartorius groep is een internationaal leidende aanbieder van laboratorium- en procestechnologie. Het bedrijf, met zetel in Göttingen, is ontstaan in 1870 en telt momenteel ongeveer 4.500 werknemers. 

Binnen het mechatronica segment produceert het bedrijf in het bijzonder instrumenten en systemen met weeg-, meet- en automatiseringstechnologie voor laboratorium- en industriële toepassingen.

Sartorius beschikt over eigen productiecentra in Europa, Azië en Amerika, alsook distributeurs en lokale handelsagenturen in meer dan 110 landen.
Telefoon
Tonen
Adres Leuvensesteenweg, 248/B
1800  Vilvoorde
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Sartorius

Nieuwe Signum weegschaal : Maximale precisie gecombineerd met een robuuste constructie

03/08/2009, Vilvoorde - Met de uitbreiding van zijn weegschaalserie Signum® met de modellen Signum® Advanced en Signum® Supreme met een hoge resolutie biedt Sartorius een verbeterde technologie voor snellere en stabiele meetresultaten.

Nieuwe Premium weegschaal Cubis: de nieuwe maatstaf

24/02/2009, Vilvoorde - Met de nieuwe Premium weegschaal Cubis begint een nieuw tijdperk in het laboratorium. Cubis is modulair opgebouwd, vrij configureerbaar en kan aan wisselende toepassingsgebieden aangepast worden.

De nieuwe Combics CH-industrieweegschaalserie met hoge resolutie

29/07/2008, Goettingen, Duitsland - Nu breidt de meet- en weegtechniekspecialist zijn Combics-serie uit met de CH-industrieweegschaalserie met hoge resolutie.

Producten van Sartorius

.C-CTU-4314694044