DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

De nieuwe Combics CH-industrieweegschaalserie met hoge resolutie

  • 29/07/2008, Goettingen, Duitsland

  • Nu breidt de meet- en weegtechniekspecialist zijn Combics-serie uit met de CH-industrieweegschaalserie met hoge resolutie.

 

De nieuwe weegschaalmodellen hebben een weegbereik van 16 tot 300 kg en beschikken over weegplatformen, die op basis van een monolithisch meetsysteem weegwaarden met een resolutie van max. 340.000 weergavestappen (b.v. 34 kg met een afleesbaarheid van 0,1 g) mogelijk maken. Door korte insteltijden, geringe gevoeligheid voor schokken en trillingen alsook elektrisch compenseerbare voorbelasting zonder reducering van het weegbereik garandeert de weegschaalserie snelle weegresultaten onder verschillende installatievoorwaarden.

Bovendien maakt de interne ijkgewichtsschakeling de weegschalen bijzonder comfortabel voor de integratie in GMP/GLP-gecertificeerde productieprocessen. Zij levert veilige en snelle weegwaarden ook onder weegomstandigheden, die een hoge spatwater- en stofbescherming vereisen (IP65 resp. IP67). Net als de andere Combics-leden is zij individueel configureerbaar en beschikt over groot bediengemak en diverse data-interfaces. De CH-weegschalen zijn er in belastingbereiken van 16 t/m 300 kg, platformgrootte van 400x300, 560x450 en 800x600 mm en displayeenheden met verschillende functionaliteit. Beide displays zijn volledig uit roestvrij staal vervaardigd. Alle modellen zijn eveneens in de door de fabrikant geijkte uitvoering van de precisieklasse K te bestellen.

Telefoon
Tonen
Adres Leuvensesteenweg, 248/B
1800  Vilvoorde
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)