DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Elektrochemie (Sartorius Professional Meter)

  • Breed gamma aan meetapparaten die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van pH-, redox-, ionen- en geleidbaarheidsanalyse.

Gedetailleerde informatie over het product Elektrochemie

PP-15 voor pH en RedOx potentiaal
PP-20 voor geleidbaarheid, pH en RedOx potentiaal.
PP-25 voor selectieve analyse van ionen, pH en RedOx potentiaal.
PP-50 voor alle hierboven genoemde analyses.

Naast de basisfuncties biedt de “professional” serie pH-meter een grote variëteit aan configuratiemogelijkheden, om op optimale wijze te beantwoorden aan de gebruiksvoorwaarden van de verschillende toepassingen.

De pH-meters van de “professional” serie zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken dankzij een menugestuurde gebruikersinterface, een continu beschikbare online-hulpfunctie, en de instructies die het optimale testen toelaten in laboratorium.

De grote VGA grafische display met backlight waarborgt een perfecte lezing, ook in situaties van slechte belichting. Vanzelfsprekend is de presentatie van de meet- en kalibratiegegevens conform aan de vastgelegde procedures ISO et BPL.

Voor de analyse van de pH en de geleidbaarheid is het mogelijk om tot 5 kalibratiepunten te gebruiken, en voor de selectieve ionen-analyse tot 7.
Dit garandeert een zeer hoge meetnauwkeurigheid, ook met moeilijke monsters. Een kalibratie-interval kan gedefinieerd worden, alsook tolerantiegrenzen voor de meetresultaten. Daar de parameters geselecteerd kunnen worden, kan het meetapparaat zich aanpassen aan speciale meetomstandigheden of bijzondere monsters. Dit waarborgt een betere reproduceerbaarheid te van de individuele metingen. De gebruiker kan bijvoorbeeld een vertragingstijd instellen voor de opname van de kalibratiegegevens, of de criteria aanpassen volgens dewelke een meetwaarde als “stabiel” gedefinieerd wordt. 

De selectieve ionen-analyse (PP-25, PP-50) is zowel gebaseerd op de directe meetsysteem, als op de verschillende incrementele methodes.

Naast het meten van de specifieke elektrische geleidbaarheid (PP-20, PP-50), is ook het meten van de elektrische weerstand, saliniteit, NaCl gehalte, of de hoeveelheid opgeloste stoffen (TDS) mogelijk.

Andere producten van het bedrijf

.P-CTU-4314694044