Scaglia INDEVA

Scaglia Indeva ontwerpt en produceert sinds 1970 industriële manipulatoren en is vandaag een wereldleider in het leveren van oplossingen voor material handling.

Val Brembilla, Bergamo, Italië

Over Scaglia INDEVA

Dankzij haar ervaring, know-how en de stand van de techniek, ontwikkeld door de R & D-afdeling, is Scaglia Indeva in staat om aan de eisen van een hogere productiviteit in combinatie met veiligheid en ergonomie te voldoen.

Scaglia Indeva was het eerste bedrijf in de wereld dat in 1970 de elektronica op industriële manipulatoren toepaste en vandaag de dag is het, met zijn exclusieve Indeva, wereldleider in het ontwerp en de productie van intelligente apparaten voor material handling.

De Indeva zijn een evolutie van de industriële manipulatoren: het zijn intelligente, manuele laad handling systemen die elektronisch worden beheerd. De manipulatoren van de Liftronic Serie zijn geëvolueerde industriële manipulatoren, ontwikkeld volgens de stand van de techniek van INDEVA. Voor hoogwaardige producten waarvoor snelle en repetitieve bewegingen zijn vereist, is een Indeva de veiligste en meest productieve hefinrichting, tegenwoordig beschikbaar op de markt, daar ze de reactiesnelheid en flexibiliteit van een menselijke bediener heeft vermeerderd met de kracht van een machine. Het is daarom de perfecte oplossing voor snelle, herhalende bewegingen en een langzame, precieze positionering van de lading.

Scaglia Indeva levert ook traditionele pneumatisch gecontroleerde industriële manipulatoren om aan de behoefte van systemen te voldoen, geschikt voor toepassingen in gecontroleerde omgeving met explosiegevaar, volgens de ATEX richtlijnen. De manipulatoren van de PN Serie zijn  traditionele pneumatisch gecontroleerde manipulatoren. Vergeleken met de pneumatisch gecontroleerde manipulatoren biedt de Indeva talloze voordelen: meer ERGONOMIE, meer VEILIGHEID en een HOGERE productiviteit.

  • Automatische gewichtsdetectie en automatische gewichtscompensatie
  • Nauwkeurigheid bij het plaatsen van de lading
  • Snelle bewegingen
  • Een grotere zichtbaarheid
  • Gemakkelijk manoeuvreren
  • Veelzijdigheid

Certificaten:

UNI EN ISO 9001:2008

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392