DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Scanology

(Scanology B.V.)

Specialist op het gebied van barcode en andere automatische identificatietechnologieën als ook barcode printers. Biedt tevens een label printservice.Gedetailleerde informatie over Scanology

Specialist op het gebied van barcode en andere automatische identificatie-technologieën. Scanology is met name actief binnen Nederland, België en de aangrenzende landen.

Scanology biedt oplossingen op het gebied van Auto ID voor codering, printen, lezen en verifiëren. Waaronder barcoding en radiofrequentie (RF) transponders of elk ander coderingssysteem. Beschikbaarheid van gegevens via het web kunnen ook worden verzorgd.

Scanology is bovendien marktleider op het gebied van controleproducten en barcode visualiseringsproducten voor de grafische – en verpakkingsindustrie. In het productassortiment kunt u bijvoorbeeld barcode printers, scanners en data-collectors voor verschillende toepassingen vinden. Naast de oplossingen voor Windows, zijn er ook innovatieve mogelijkheden voor Macintosh.

Scanology B.V. kent een Barcode Label Service afdeling, die voorgedrukte of onbedrukte labels voor verschillende toepassingen levert. Het printen met variabele gegevens is één van haar specialiteiten. Daarnaast biedt Scanology een technische service en geeft zij trainingen en seminars aangaande Auto ID.

Telefoon
Tonen
Adres Van Sasse van Ysseltstraat 4-8
5831 HD  Boxmeer
Noord-Brabant - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van Scanology

.C-CTU-275949741