Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Logistiek SCM advies

Product van het bedrijf Schnellecke

Gecentraliseerd in een fysieke nabijheid van de gebruikers.

Een goede planning en communicatie zorgt ervoor dat complexe logistieke processen transparant en handelbaar worden. Schnellecke werkt met u mee om projectdoelen te stellen en uit te werken. Geen enkel detail wordt gemist in het overall concept: van transport en routing, voorassemblage, verpakking en opslag tot aan productieprocessen en een individueel EDP-systeem.

Supply Chain Management is de kracht van Schnellecke. Van fysieke beweging van goederen tot moderne transportinformatie, voor een betrouwbare planning. Deze waarde toevoegende activiteiten zijn gecentraliseerd in een fysieke nabijheid van de gebruikers. Zo Schnellecke individuele onderdelen kan vervoeren, zo kunnen ze deze ook assembleren en tot eindproducten verwerken. De afstemming tussen de verschillende delen van de logistieke ketting moeten u van nut zijn.

Bedrijfsgegevens Schnellecke

Schnellecke

Schnellecke

Specialist op het gebied van automotive binnen de logistieke sector.

Wolfsburg, Niedersachsen, Duitsland

.P-CTA-275949725-275949726